SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yapışkın adamlar
14.07.2019

 
Ne yapışkan adamsınız yahu. İBB seçimi yapıldı. Ekrem İmamoğlu halkın oyları ile başkan seçildi. Çalışmak için kolları sıvadı. Bakın görün ki AK Parti’nin atadığı genel sekreter ve diğerleri belediyedeki görevlerinden istifa ettiler, ancak gelirlerin sağlandığı şirketlerin başında oturmaya devam ediyorlar. Arkadaş ne yapışkan adamlarsınız bırakın İmamoğlu ekibini oluşturup 16 milyona hizmet etsin.

Sizin İstanbul’u falan düşündüğünüz yok, işiniz gücünüz adamın elini kolunu bağlamak, onun çalışma alanını daraltmaktan başka bir şey değildir. Ne kadar sevdiniz o koltukları. Belediye başkanlığı seçimini kaybettiniz, demek ki iktidarı kaybetseniz ülke sizlerin bu tür manipülasyonlarınızla uğraşacak. Düşün artık İstanbul’un yakasından. O koltuklarda alacağınız her kuruşta tüyü bitmemiş yetimin hakkı ve İstanbullunun alın teri vardır. O koltuklarda oturduğunuz sürece milletin alacağınız maaşlar size helal değildir bilesiniz. 

Belediyenin iştiraklerinin yönetimini elinde bulundurmakla hangi akla hizmet ediyorsunuz. Bakın ben size şimdiden söyleyeyim, İstanbullu işgal ettiğiniz koltukların bulunduğu kurumların önünde sizlere öyle bir karşılama yapar ki aklınız şaşar. Bırakın bu ali cengiz oyunlarını çekilin köşenize varsa tecrübelerinizle yeni gelecek kişilere destek olun millette sizi alkışlasın.

Böyle yapınca milletin gözünde büyüme yerine küçüldüğünüzü unutmayın. Aynı oyunları seçim öncesi yaptınız, olmadı dediniz iptal ettirdiniz ancak İstanbullu size vize vermedi. Milletin verdiği mesajı anlamadınız mı? Bu ısrarınız karşısında millet ranttan vazgeçemiyorlar yorumunu yapıyor haberiniz ola.

Diğer taraftan çalışanlar, emekliler tasarruflarını hatırlayın ülkemizin liderinin çağrısı üzerine döviz bürolarında ve kuyumcularda bozdurup ekonomiye katkıda bulundu. Hükümeti günlük kurtardı. Sonra ne oldu, ekonomiyi yönetemeyen iktidar milleti bir kez daha yoksulluğa mahkum etti.

Hükümet kendisini kurtarmak için altınını dövizini bozan millete yüzde 5-6 zam reva görürken hiç mi vicdanlar sızlamadı. Millete bu kadar vefasızlık olur mu? Emekli, işçi, memur, çiftçi yıllardır iktidarın kendilerine karşı yapacağı fedakarlığı beklerken vefasızlık ile karşı karşıya kaldı.

Artık bıçak kemiğe dayandı, sokağın sesini hükümet duymuyor. Çevresini saran yağcılar nedeniyle halktan uzaklaştı. Gönüllere gireceğiz dediniz gönülleri yıktınız. AK Parti’ye küsenlerin kazanılması adına sadece partililerinizden oluşturduğunuz kişilerden istişare kurulu oluşturup 18 bin lira maaş bağlarken milletle alay eder gibi maaşlara yüzde5-6 gibi komik bir rakamı reva görmekle yıktığınız gönülleri kırdınız. Milletin gönlü kırılmış önemli mi sizlerin gönülleri şen ya o yeter dimi.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap