SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yüzüne Tükürülecek Adam
13.08.2020

İstanbul Sözleşmesi bazılarının zoruna gitmiş. Medyada eli kalem tutan nifak tohumları saçan, kadınların ve çocukların yaşadıkları iğrençliklere ve saldırılara tepki koymak yerine onların haklarını koruyan sözleşme üzerinden her türlü ahlaksızlığı yapmaya devam eden terbiyesizler zırvalamaya devam ediyor.

Yorumcu olarak geçinen bir zat var Fatih Tezcan diye. Ağız ishali olmuş, bu sözleşme bir yerine batmış, oturamaz olmuş herhalde, sözleşmeye destek verenlere saldırmış. Utanmadan Müslüman kardeşim dediği Dilipak’ın kadınlar için kullandığı aşağılık sözcüğe rağmen onun avukatlığına soyunmuş.

Bakın Tezcan denilen mahluk, “Kemalist Vatan Partisi İstanbul Sözleşmesi’ne karşı duruyor ama AK Parti savunuyor, üstelik AK Parti Dilipak gibi bir Müslüman kardeşini mahkemelerde süründürmeye hazırlanıyor. Buyrun bakalım. İbretlik bir durum. Çok üzülüyorum” dedi.

Asıl ibretlik olan senin gibi aklı kıt adamların yaptığı zırvalıklardır. İbret sözcüğünün anlamını bilsen bu kadar aşağılık olmazdın. Bunlar yetmemiş gibi İstanbul Sözleşmesini savunanlara “İstanbul Sözleşmesi şöyle iyi böyle kötü bi s.ktirin gidin yeter be!” diyecek kadar alçaklaşmış.

Tezcan denilen mahluk bununla da kalmamış, “1 sene önce yanıma alabildiğim kızım sırf örtündü ve imam hatibe gidecek diye anası tarafından kaçırılmış, bana 1 soru sormadan okula yazılmış, hâlâ gevezelik! Ocağına ateş düşmeden konuşan O… Çocuğudur!!!!” sözleri ile hakarete kadar işi götürmüş.

Vay be klavye kabadayısı Fatih Tezcan! Seni ülkemin onurlu ve asil kadınları tükürüklerinde boğar bunu sakın unutma. Sende az utanma olsa saygı duyulan ve eli öpülesi annen, varsa teyzen, halan, kardeşinin de kadın olduğunu unutup bu sözleri dile getirmezdin.

Sana senin sözlerini iade etmeyeceğim, çünkü seni de bir anne yani eli öpülesi kadın doğurdu. Kadınların söz sahibi olması insan olmanın onuru ile hayatını idame ettirmesi sana demek ki çok batmış, acısından bağırıyorsun.

Fatih Tezcan sana en ağır küfürü bile layık görmüyorum çünkü sen o kadar aşağılık bir adamsın ki o küfürler bile sana madalya gelir. Sana söyleyeceğim tek şey var, o da Allah sana akıl fikir versin.

AYIPTIR AYIP

Her zaman söyledim, söylemeye ve yazmaya devam edeceğim, devletime, vatanıma, bayrağıma, milletime, dinime ve ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e kim el ve dil uzatıyorsa onun karşısında duracağım.

Samsun’da iktidar partisinin belediye meclis grup başkan vekili görevinde iken Atatürk’e hakaret eden, sonrasında MHP’ye saygısızlık yapan Hasan Uzunlar adlı kişi var. Bu zat önce yazıyor, sonra çark ediyor.

Uzunlar’ın Atatürk’e yaptığı hakaret üzerine ADD Samsun Şubesi tarafından dava açılıyor, önce bir yıl ceza veriliyor, sonra ceza 10 aya indiriliyor ve erteleniyor. Dedim ya, yukarıda bahsettiğimiz olmazsa olmazlarımıza ve cumhurbaşkanına, bakanına kısaca hiç kimsenin bir başkasına küfretme hakkı yoktur, bunun da savunulur tarafı olmaz.

Bu insanların AK Parti’ye de zarar verdiklerine inananlardanım. Gönül isterdi ki bu kişiye öyle bir ceza verilseydi ki, yarın böyle bir saygısızlığa kalkışanlara örnek olsun. Ama olmadı, ülkemizin kurucusuna hakaret eden bu zat 10 ayla yırttı, yazık!

HIRSIZLIK

Çalmak sadece para ile olmaz. Yazı kaleme alanların uğraş verip okurları ile fikirleri paylaştığı yazıları da kaynak göstermeden kendi adına yayınlanması da hırsızlıktır. Yazarımız Ayşe Çelikbaş’ın gazetemizde çıkan yazısını Nevzat Küçükdöğerli adlı mali müşavir tarafından kopyala yapıştır yapılmış ve kendi kaleme almış gibi yayınlanmış.

Sıkılmadan kendisine yapılan uyarılara rağmen aynı yazıyı sosyal medyada paylaşmış, düzeltme yapması adına hiçbir adım da atmayacak kadar sorumsuz davranmış. Yazık be Nevzat! Başkasının emeğinin üzerine çöreklenmek de bir hırsızlıktır. Sana uyarı yapanları engelleme yerine yüreklice yazının bir köşesine asıl sahibinin adını kaynak olarak göstermen yakışırdı, bunu da yapmadın, yazı çalan olarak kaldın. Böyle bir tercih de sana yakıştı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap