SON DAKİKA
SON DAKİKA


Zor Oyunu Bozar
10.08.2021

Ülkemizde yaşanan gelişmeleri millet olarak yakından takip ediyoruz. Her şeyin ilacı zamandır diye bekliyoruz. Gazeteci-Yazar Banu Avar bu yaşananlara, “Pandemiyi musilaj, onu sel ve yangın takip etti. Depremler sıklaştı Ekonomik krize bunlar da eklendi ve ülke kaynama noktasına geldi bu gidiş gidiş değil ve bir sonu olacak! Yangınlarda örgütlenen, anında biraraya gelen, insanlarımız hepimize umut olsun! Zor oyunu bozacak” paylaşımında bulunmuş. Sosyal medyada bu anlamda öyle paylaşımlar yapılıyor ki bunlardan bir tanesi de, “Havadan su atan uçağımız yok ama Brezilya’dan 1304 kilo kokain getiren uçağımız var” bu sözlere siz sevgili okurlarımızın da elbette sandığı gittiğinde söyleyeceği bir şey olacaktır umarım.

KONUŞAN FOTOĞRAF

Meslektaşımız Banu Avar yorumu “Sarayında rahat uyu!!”


METİNER’İN SÖZLERİ

AK Partili Mehmet Metiner kibirlenme, böbürlenme, milletle inatlaşma sorununa dikkat çeken Cumhurbaşkanın sözleri üzerine, "AKP’de her düzeyde ciddi bir kibir-böbürlenme sorunu var" olduğunu belirterek “Dahası ve en fenası, bu kibir dolayısıyla milletle inatlaşma da var. Bu her iki sorun milleti fena halde rahatsız ediyor” yorumunda bulunmuştu.

Doğru söze ne denir. İktidar partisinin kuruluşu ve ilk hükümet oluşundan sonraki süreçten günümüze kadar bir değerlendirme yaptığımızda partililerin ayaklarının yere basmadığını görmek mümkün. Bu nedenle uzun süredir iktidarda olmanın verdiği şımarıklık ile kırılmayan gönül bırakmayan, ötekileştiren  anlayışın yanı sıra, yoksulluk, yasaklar ve yolsuzluklarla mücadele konusundan uzaklaşıldığını görmek mümkün. Bu doğrultuda sorumluluktan uzaklaşan partililerin cumhurbaşkanı ve Metiner’in sözlerine rağmen aynı kafada olduklarını görmek mümkün,

TARİHTE OKUTULMAYANLAR

Türk’e ve Türklüğe karşı aşağılık yaklaşımlarda bulananlar her seferinde enselerine yumruğu yiyorlar. Türk oğlu Türk olarak uzatılan elleri kırıp, kötü söz söyleyenlerin dilleri lal olmaktan gere kalmamıştır. Türklükle zoru olanların arasında Araplar olduğunu bilmeyen yoktur. Selçuk Tapkı’nın paylaşımından da bunu daha iyi anlayabiliriz;

“Türklüğün Kerbelası. 670 ile 740 arasındaki Türk Tarihi sansürlüdür, tarih ders kitaplarında yer almaz, anlatılmaz.

Neden biliyor musunuz?

Çünkü din kardeşlerimiz Araplar tarafından;

1- 100.000'in üstünde Türk katledilmiştir.

2- 50.000'in üstünde Türk genci köle ve cariye yapılmıştır.

3- Şehirler yağmalanmış, ganimet diye halkın her şeyi talan edilmiştir.

4- Tüm zenginlikler, tarihi eserler yok edilmiş, yakılmış, yıkılmıştır.

5- Dünyanın en büyük katliamlarından biri olan "Talkan Katliamında" 40.000 Türkün kafası kesilerek 24 km yol boyunca ağaçlarda sallandırılmıştır. ( Tarihte örneği çok azdır.)

6- Aynı şekilde "Curcan Katliamında" da esir alınan 40.000 Türk'ün nehir kenarında kafaları kesilmiş, nehrin suyu kıpkızıl olmuş, cesetler yine ağaçlarda sallandırılmıştır.

7- "Teslim olursanız canınız bağışlanacak" diye söz verilmiştir ama o söz hiç bir zaman yerine getirilmemiş, "Şeriat söz tanımaz" denilerek kadın-erkek kılıçtan geçirilmiştir.

8- Araplar, tarihte yaptıkları bu en büyük yağma ve talandan çok büyük servet elde etmişlerdir.

9- Türkler böyle bir vahşet ve mezalimi Çinlilerden dahi görmemişlerdir.

10-Bu tarihi gerçekler güya "İslam etkilenmesin" diye, esasen de Arap seviciler tarafından gizlenmekte, bahsedilmemektedir.”

SEN İNSAN DEĞİLSİN

A Milli Bayan Voleybol takımımız Tokyo’da mücadele ederken ülkemizde ağız ishali olmuş alçakların kahpelikleri bitmiyor. İş insanı demeye dilem varmıyor Zafer Bağkale denilen kişiye de ağız ishali hastalığı bulaşmış, sosyal medyadan kızlarımız ile ilgili, “Kız voleybol takımında ben maça konsantre olamıyorum federasyona söyleyin bacaklarına uzun don giysinler yoksa işimiz kötü” ifadelerini kullandı.

Sen hangi aklın ürünüsün be. Sizin gibi tiplerin aklı neden hep uşkurlarında olur. O evlatlarımız için alçak ifadeleri kullanırken hiç mi aklına kendi ailen gelmedi. Din, iman, kitap dersiniz kimseye peş yaptırmazsınız, diğer taraftan ülkemin kız evlatları için aşağılık sözler kullanırsınız. Yazık ve yuh olsun sana. Sizleri Yüce Rabbim ıslah eylesin.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap