SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ah Sörloth
29.12.2020
Bu takım bu sezon hayal kurdurtmaz’ diye yazmıştım önceki haftalarda. Bir iki galibiyetten sonra hayal kurmaya başlamıştı seyircimiz. İşler kötü giderken ortalıkta gözükmeyen yöneticiler de meydana çıkmışlardı yine. G.Saray maçı  bir kez daha acı gerçeği gösterdi.  Maalesef ciddi bir rakiple karşılaştığında sonuç alamıyorsun. Abdullah  Avcı’nın başını ellerinin arasına alıp  derin düşüncelere daldığı anı izlerken  üzülmemek elde değildi. Çaresizliğin  en yalın haliydi o an. İnsan gerçekten hayret ediyor. Takımı 2-3 ayda  bu hale nasıl getirildi diye. Barış  Yurduseven’e hak vermemek elde  değil. ‘Sörloth’un başarısı her şeyi  örtüyordu’. İtiraf edelim Kuzey’in  Kralı hepimizi bulutların üzerinde  yaşattı. O gidince de ‘kral çıplak’ demeye başladık. 

Hatada ısrar etmek 

Bilal, Plaza ve Diabate’nin kadro  dışı bırakılması neredeyse alkışlandı.  Kalan oyunculardan Afobe, Djaniny,  Kamil Ahmet, Safa, Baker, Yusuf  Sarı’yı da kadro dışı bırak yine kimsenin sesi çıkmaz. Mevcut görüntüleriyle Djaniny ve Afobe için ısrar etmek de nafile. Baker, öne geçilen bir  karşılaşmada orta sahayı tutmak için  oyuna sürülebilecek oyuncu olmaktan öteye gidemez. Kamil Ahmet de ancak bu amaçla kullanılabilir.  A. Parmak son haftalarda başı bozuk  bir görüntüde. Yusuf Sarı şu kadar  eksik ve kötü kadroda bile kendine  zor yer buluyor. Trabzon’a gelmeden önce futbol hayatında sadece 4,  evet yazıyla da kayda geçelim dört  1. Lig maçı oynamış bir oyuncu Yusuf Sarı. Sörloth çok şeyi örtüyordu  gerçekten. Ünal Karaman şapkadan tavşan çıkartarak iyi bir 11’i hatta zorlasan 13’ü meydana getirmişti.  Abdullah Avcı’nın elinde şapka bile  yok. Artık taraftarın süslü kelimelere  de karnı tok. Özetle devre arası yönetimin son şansı olacak. Transferde  hata yaparlarsa Trabzonspor’un sadece bu sezonuna değil gelecek yıllarına da yazık edilecek. 

Özkan Sümer 

Dünyada bir kulübün tarihiyle bu  kadar iç içe geçen ikinci bir spor  adamı zor bulunur. Trabzonspor adeta onun nefes borusuydu. Pandemi  sebebiyle şehrin ve spor dünyasının  onu görkemli bir şekilde son yolculuğuna uğurlayamaması da üzücüydü. Allah rahmet eylesin.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap