SON DAKİKA
SON DAKİKA


Forvet şart
28.07.2021

Trabzonspor’un Riva kampında oynadığı 4 hazırlık maçını da izledim.

 

Takımla ilgili bazı düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

 

Öncelikle Ağaoğlu yönetimini trans- ferlerin 1-2’si hariç tamamını sezon başı kampına yetiştirmesinden dolayı bir kez daha kutlarız. Abdullah Avcı için bundan daha iyisi olamazdı. Ancak takımın bir forvete ihtiyacı var. Umarız camianın hayalindeki Sörloth gelir.

 

Oyuncular içinde 4 maçta sadece 75- 80 dakika kadar izleme şansı bulduğumuz Abdülkadir Ömür’ü çok beğendim. Adeta yeni bir yıldız transferi gibiydi. İştahlı, oynamak ve oynatmak istiyordu. Ama oynamasına izin verilmiyor bu ülkede. Umarız bir daha sakatlık yaşamaz. Eğer yaşamaz ise bana göre 2021-22 O’nun sezonu olacak. Yusuf Sarı’yı da özellikle Başakşehir maçında çok iştahlı gördüm. Yunus Mallı ise daha güçlü.

 

Takımda Melo tarzı agresif bir oyuncuya da ihtiyaç var. Özellikle pozisyonu itibarıyla Berat’ın rakipleri biraz daha ısırması gerek. Bakasetas ise çok arzuluydu.

 

Taraftarın çok şey beklediği Marek Hamsik kaleye yakın oynuyor. Takıma alışma devresinde. Gervinho oynadığı ta- kımlarda 3 maçta 1 gol ortalaması yakalamıştı. Bandırma maçında bir ara forvet oynadı. Etkili değildi. Ama Kasımpaşa maçında rakip defans oyuncularının arasına yaptığı koşular ile kalitesini gösterdi. Açık alan yakalarsa da tutulmaz.

 

Koita’yı çok diri gördüm. Hava toplarında ve arkadaşlarına alan açmada başarılı. Sağdan ileriye çıkan Peres’in ortaları ve Bakasetas’ın kornerleri ona iyi gelecek. Nwakaeme oyunda daha fazla sorumluluk alıyor. Arkadaşlarına daha fazla yardım ediyor. Trondsen de Avcı’ya ‘oyunu tutmak istediğin anlarda beni sahaya sürebilir ve eksik mevkilerde joker olarak kullanabilirsin’ mesajı verdi. Geçen yılın Kamil Ahmet’i o olacak. Abdülkadir Parmak ve Hüseyin Türkmen’i de belki ilk 11’de göremeyeceğiz ama çok hazırlar.

 

Oyuncular formanın aslanın ağzında

 

olduğunun farkında. Bize göre sadece Uğurcan’ın yeri garanti. Şu da bir gerçek ki dört maçta da Trabzonspor rakiplerine bariz üstünlük kuramadı. Sonuçta hazırlık kampıydı bu. Her şeyin oturması için za- man ve sabır gerekiyor.tt

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap