SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kızım bu ne?
27.11.2021

Trabzonspor'un Gaziantep'i 3-0 yendiği maçtan sonra FB, GS ve BJK taraftarları sosyal medyayı yangın yerine çevirdiler. Maçın üçüncü dakikasında yaşanan pozisyon ile ilgili kıyamet koptu. Ardı sıra yapılan paylaşımlar bana Yılmaz Erdoğan'ın tek kişilik gösteri yaptığı yıllardan bir sahneyi hatırlattı. Söz konusu gösteride bir baba ile kızın diyalogları vardı. Kız büyümüş, yaşı 18'i geçmiştir. Kızına gül gibi bakan baba ona toz kondurmamış, herkesten, her tehlikeden korumuştur. Ama bir gün eve yavrusundan sonra gelen baba evde bir oğlan görmüştür. Söz Yılmaz Erdoğan'da: Baba şoka girer. Kır çiçeğine: 'Kızım bu ne? diye sorar. Kızı: Baba bu Berç der. Baba: Kızım o hangi devenin hörgücünden çıkan ses der". Ve Yılmaz Erdoğan kahkahalar arasında devam eden bu hikayeyi, 'Evet. Kızınızı beslersiniz, büyütürsünüz, gül gibi saklarsınız ama bir gün evden uçuverir, içiniz cız eder. Lakin bunu 20 sene önce aldığınız kıza sayacaksınız' der.

Ben TS taraftarının yerinde olsam bu üç kulübün taraftarına derim ki; 'Gaziantep maçının üçüncü dakikasında yaşanan olayı, yıllar önceki Tofaşlara sayacaksınız, efsane oyuncumuz İskender'e ceza sahasına düştüğü için itiraz ettiği hakem Engin Kurt'un '2. dakikada penaltı mı olur lan?' sözüne sayacaksınız, 1996'da saha dışı tiyatrolarınızla çaldığınız şampiyonluklara sayacaksınız, lehinize verdiği kararlarla sizin bile olmaz bu kadar dediğiniz Cem Papila'ya sayacaksınız, sahada oyuncuları çatır çatır doğrayan ve utanmadan penaltıyla rezilliğini tamamlayan Deniz Ateş Bitnel'e sayacaksınız, 2011'deki tarlalara,  ekinlere, mamalara sayacaksınız. Onlarca canın yok olmasına, yüz binlerce insanın hayal kırıklığı yaşamasına sayacaksınız, Başakşehir'in şampiyon olduğu sezon yaşanan şaibelere suskun kalışınıza sayacaksınız....

Kısaca yıllardır bu hatalar ve kasti düdükler sayesinde yaşadığınız hak edilmemiş şampiyonluklara sayacaksınız... Siz bu gibi hatalar karşısında tecrübelisiniz. Ama biz de  çok şaşırdık bu hataya. Herkes birbirine 'niye vermedi kırmızıyı?' diye sordu. O kadar beklenmedik bir durumdu bizim için... Umarız bir daha yaşanmaz. Zira Trabzonspor'un bu seneki tertemiz zirve yürüyüşünü kimsenin bulandırmaya hakkı yok”.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap