SON DAKİKA
SON DAKİKA


Al gülüm ver gülüm
12.05.2021

Trabzonspor, Konyaspor karşısında oyunda bir türlü istediğini sergileyemedi. Sadece oyun disiplini uygulayan, oyun planı olmayan, oyuncularının bireysel yetenekleri sınırlı olan Trabzonspor’un kötü oyunun sebebidir. 90 dakika boyunca Trabzonspor’da pozisyon üretmekte zorluk çeken bir Trabzonspor izledik. Bunun sebebi belki 18. dakikada üzerinde çok ısrar edilen Serkan’ın kırmızı kart görmesiydi. Trabzonspor ne yaptığını, ne yapacağını bilmeyen bir haldeydi. Orta sahada Trabzonspor’da pas alışverişleri oyuncuların kendi zevk ve arzularını ortaya koyuyordu.

Trabzonspor’un yaşadığı şampiyonluklar gözümüzün önüne gelince baskılı oynayan, bol pozisyon üreten bir takım arzu ediyoruz. Bugünün oyununda bunu göremiyoruz. Düşünün 90 dakika boyunca Trabzonspor’un pozisyon bulması için Uğurcan’ın degajlarına bakıyoruz. Artık Abdullah Avcı’nın elindeki malzemeye bakmasını ve yol haritasını ona göre çizmesini bekliyoruz. Uğurcan’ın bu kadar kötü oyununu gördüğümüzde bir Trabzonspor taraftarı olarak üzüldük. Gelecek için umut bağladığımız kalecimizin bu kadar formsuz oluşunu anlamakta zorlandık. İki takım da al gülüm ver gülüm ile maçı sonuçlandırdı. Hakemlerin performansı da çok kötüydü. TFF’nin artık bu yeteneksiz hakemlere maç vermemesi gerekir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap