SON DAKİKA
SON DAKİKA


Aldığımız 1 puana sevinmeliyiz
13.12.2020

İlk 11’ler açıkladığında Trabzonspor kadrosunun ne kadar yetersiz olduğu aşikardı. Bu oyunu gördükten sonra Trabzonspor’un sahadaki oyun planının da ne olduğunu anlamış değilim. Ne amacı ne hedefi var. Avcı’nın dediği defans organizasyonunu düzeltiyorum. Bu cümle de yanlış. Sayın hocam, Trabzonspor’da sadece defans yok, ilave orta sahası da hücumu da var. Trabzonspor’da oynayan oyuncu, defans nasıl yapılır, nasıl organize olunur, nasıl hamle yapılır bilmiyorsa Trabzonspor’da işi ne? Orta saha da sana ait hocam! Bugün orta saha olmadan hücum olmadan gol atma şansımız var mı? Orta saha oyuncularının bu kadar yetersiz oluşlarını canlı seyretmediğim için yazamıyordum ama gidişat Trabzonspor’a zarar vermeye başladı artık. Bu coşkulu taraftarı, bu ismi oynayarak kazandık hocam. Orta saha ve forvet oyuncusunun hücumdaki organizasyonunu organize edemeden nasıl bir hücum şansını çoğaltırsın hocam? İki kenar oyuncumuzun bir tane orta attığını göremedik. Geriye oynayan kanat oyuncusu olur mu? Böyle nasıl gol atacağız? Forvete bakıyoruz oyuncularımızın var olduğunu da göremiyoruz.


4’lü görünen bu defans, seni de yakar Trabzonspor’u da yakar hocam. Bu oyuncuların yetersiz olduğunu görmek senin işin, bizim değil. Böyle düşük bir performans sergileyen Trabzonspor üst üste seyretmeye başladık. Forvet oyuncularının iyi mi kötü olduklarını oynadıkça görürüz. Onlar da bugünkü oyunda var mıydı yok muydu bilemedik. Bugün seyrettiğimiz Kayserispor, Trabzonspor’dan daha üstün, daha iyi bir performans sergileyerek pozisyon üretti, gol atmaya çalıştı. Trabzonspor’un ismi olmasa bizi hallaç pamuğu ederdiler. Şimdi Samet hocayı ben alkışlamak istiyorum. Sahada sahayı iyi kullanıp bugün galibiyet beklerken 1 puana da üzülmüşlerdir diye tahmin ediyorum.


Gelelim asıl soruna. Trabzonspor, Anadolu’nun en büyük takımıdır. Bu kadar kötü gidişata olan takımı, sana güvendiğimiz için teslim ettik. Sana umut bağladık. Ne yapacaksan yap artık. O kulüp ahbap-çavuş ilişkileriyle doludur. Orada kimseye fazla güvenme. Seni yok ederler, sen bile anlayamazsın. Sana bu bir mesajdır hocam..

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap