SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avcı'ya soruyorum
15.03.2021

Avcı ile iyi bir performans yakalayan Trabzonspor… Yine Avcı ile düşüşe geçen bir Trabzonspor. Bunu söylerken sonuçlara bakarak söylemiyorum. Oynanan kötü oyunu Avcı’ya sormak istiyorum. Devre arası 3 tane transfer yaptınız, Trabzonspor’un beklentisi daha çoktu. Ama ne yazık ki Trabzonspor’un kötü oyunuyla düşüşü bizleri üzüyor. Savunmayı sabit tutuyorsun ama hücum gücün sahadaki varlığıyla yokluğu belli olmuyor. Aldırdığın oyuncuların kalitesi Trabzonspor’un için çok çok kötü. Bakasetas, attığı gollerle ayakta durabiliyor. Bugün Trabzonspor defansın haricinde hücumda çoğalmayı bir türlü organize olamadı. Düşünün ki Trabzonspor’un rakibi beceriksiz, yetersiz oyuncularla kurulu Erzurumspor. Bir oyuncuları var; Aatıf’ı bile engelleyemiyoruz, tutamıyoruz. Düşünün Trabzonspor’un durumunu.


Sayın Avcı, sizden çok şey beklediğimiz için bunları yazıyoruz. Ama ne yazık ki sizden beklenen bu değil. Biz Trabzonsporuz, şampiyonluğa adayız. Şampiyonluklarla birlikte gündemde olmak istiyoruz. Rakibini baskı altında tutun, rakibe pozisyon vermeyen, bol pozisyona giren Trabzonspor görmek istiyoruz, sayın Avcı. Ben Trabzonspor’u izledikten sonra ilk defa bir hayal kırıklığı yaşadım. Bu kadar kötü Trabzonspor izlemekten hüsrana düştüm.


İkinci yarı Trabzonspor’dan bir beklentimiz vardı. Avcı, takımı toparlar, daha iyi bir Trabzonspor seyrettirir diye bekledik ama gel gör ki beklediğimiz Trabzonspor’dan değil, karşısındaki Erzurum’dan bu oyun şeklini gördük. Daha istekli bir Erzurum vardı. Beklemediğimiz Erzurumspor’un sahayı enine boyuna kullandığını gördük. Bu kötü oyuncuların serzenişlerine şahit olduk. Trabzonspor’u kendi alanına hapsederek oyunda üstünlük kurmaya çalıştılar.


Koskoca Trabzonspor, Erzurumspor karşısında 94 dakika boyunca 1 tane pozisyon yakaladı. Düşünebiliyor musunuz? Oyun planını yok, sistem yok! Her hocanın a, b, c planları vardır. Biz her hafta aynı şeyleri yaşıyoruz, görüyoruz. Bunları yazmaktan hicap duyuyorum. Avcı, senden çok şey beklediğimiz için bunları yazıyorum. Artık önümüzü görmemiz şazım. Nasıl görmemiz lazım Avcı? Arkana sağına soluna iyi bak. Bir abluka altına düşmüşsün. Trabzonspor bugün sever yarın kovar. Gözünü ve kulağını aç. Bu şehir, her şeye layık bir şehirdir. Seni uyarıyoruz, ikaz ediyoruz. Bu uyarı ve ikaz sana karşı güven duygularımızdan kaynaklanıyor…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap