SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avrupa Neden Yok?
25.10.2019

Trabzonspor ne hikmetse Avrupa Ligi’ni önemsemedi. Biz de hem yönetime hem teknik ekibe soruyoruz; neden?

Trabzonspor ilk dakikadaki coşkulu ve baskılı oyunuyla pozisyon üretti. Kalan ilk yarının 44 dakikasında Trabzonspor sahada yokları oynuyordu. Rakip Krasnodar, Trabzonspor’u kendi alanına hapsederek hem pozisyon hem gol üretmeye çalıştı. Trabzonspor bu oyun karşılığında sahada hiçbir varlık gösteremedi ve kötü bir oyun sergiledi. Bordo-Mavililer bu oyunda kontra ataktan bile pozisyon üretemedi. Çünkü o kapasitede oyuncu takımda bulunmuyor. Takım oyunda hücuma çıktığı zaman ya 1 kişi ya da 2 kişi ile çıkıyordu. Bir takım oyunu göremiyorduk Trabzonspor’da.

Trabzonspor’un bu oyun şekli gelecek için acı veriyor.  Çünkü top yapmakta ve pozisyon üretmekte bir dağınıklık var. Oyun disiplini ise asla yok. Bunlar varken bir takımda oyun disiplini asla olmaz.

Trabzonspor’un oyuncu kadrosu yetersiz ve beceriksiz. Trabzonspor’a alınan 2 stoperi seyrederken ızdırap çekiyoruz. Trabzonspor bu oyuncuları ne için almış? Bir solbek var ki takım içerisinde kendi bildiği ile oynuyor. Oyuna hiçbir katkısı yok. Stoperlerin yan toplarda hava hakimiyeti yok. Teknik kapasiteleri zayıf. Ağır ve beceriksiz bir yapıdalar.

Tabzonspor’un bu kadar aciz kaldığını ilk defa gördüm. Teknik ekibin oyunculara nasıl bir görev dağılımı yaptığının farkında değilim. Kimin nerede nasıl oynadığı belli değil. Krasnodar belli başlı yetenekli oyuncuları olan bir takım olmamasına rağmen ne oynadıklarını bilen bir yapıyla sergiledikleri takım oyunuyla galibiyeti elde etti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap