SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu futbolcular 1.Lig’de zor oynar
18.03.2020

FUTBOL seyircisiz olmaz. Söze buradan başlayayım. Takımların adı ne olursa olsun, isterse yıldızlar karşı karşıya mücadele etsin, eğer futbolun en önemli unsuru taraftar tribünde yoksa, tatsız tuzsuz bir maç seyrederiz. Dünkü Göztepe-Rizespor maçı da izleyen bizler için bu havadaydı.

Önce kazananı bir iki cümle ile anlatalım.

Göztepe, oyun şablonu olan, ne oynadığını bilen ve birbirleriyle yardımlaşan oyuncu grubundan oluşmuş. Hocaları da öyle çok bilinen birisi değil. Ancak belli ki dersine iyi çalışıyor. Futbolcular da ona inanıyor.

Gelelim Rizespor’a. İsmail Kartal bu takımın ayarlarıyla o kadar oynamış ki, futbolcuların birbirine inancı kalmamış. En iyi dediğimiz isim Boldrin bile sahada yokları oynadı.

Boldrin demişken oraya bir parantez açalım; Okan Buruk döneminde de İsmail Kartal ile de hep oyunu kuran, takımı yöneten oyuncuydu.

Ünal hoca ona farklı bir elbise giydirmiş. Sağ çizgide gördük Boldrin’i. Doğal olarak hiçbir şey yapamadı. Zaman zaman alışkanlığı nedeniyle içe kaçtı ama bunda da başarılı olamadı.

Rize’de üzülerek söyleyeyim TFF 1’nci Lig’de dahi oynayamayacak futbolcular var. Kimler derseniz, yarısından fazlası karşılığını veririm.

Bitime 8 hafta var. Eğer böyle devam ederlerse Rize’ye yazık olur.

Ünal hocanın da futbolcuların da kendilerine çeki düzen vermesi şart. Bunun için Galatasaray maçı önemli bir şans. Zaten oradan da elleri boş çıkarlarsa üzülerek söyleyeyim bu sezon Rize için hayal kırıklığı ile biter.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap