SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu oyun umut vermiyor
14.03.2021
Rizespor, sezon başı iyi bir strateji uyguladı gibi göründü. Yeni teknik adamla göreve başlandı. Bence yönetim kurulu, takım oyununu hiçe sayarak sonuca dayalı bir strateji uyguladı. Gidişat, bu düşüncede olunca, hocaların değişikliği takım içerisinde oyun planını altüst etti. Her hoca kendi oyununu sergilemeye çalıştı. Bence en değerli Sumudica idi. Sumudica’nın stratejisi benimsenseydi, en son oynadığı maçtaki başarılı performansa bakılsaydı, Sumudica takımın başında olurdu. Dedim ya düşünce sonuca dayalı olunca, oyun planı ve sistemi allak bullak oldu.

Bugünkü oyuna baktığımız zaman Rizespor’un ilk yarıda sergilediği oyun isteksiz, arzusuzdu. Seyredenler olarak keyif almıyorduk. İki takımdan da zevk almadık. Oyunda ne bir plan ne bir sistem ne de disiplin vardı. Sadece geri dörtlülerin çizgi halinde olmasını gördük.

İkinci yarıda ise Hatayspor’daki oyuncuların bireysel özellikleriyle Rizespor karşısında hücum üstünlüğünü yakalaması ve bol pozisyon üretmesi, Yeşil-Mavili ekibin defansına zor anlar yaşattı. Ancak bu üretkenlik gol getirmedi. Pozisyon üretmeye devam eden Hatayspor, oyun sonuna kadar Rizespor kalesinde etkili oldu.

Rizespor’un en kaliteli ve başarılı performans sergileyen oyuncusu Boldrin, kendisine gelen topa usta vuruşla ağları havalandırdı. Rakibe göre daha az pozisyon yakalayan Rizespor 1-0 öne geçti. Futbolun gerçeği, tabiri caizse ‘atamayana atarlar’ deyimi bu maçta gerçek oldu. Rizespor, skoru koruyup sahadan 3 puanla ayrılmasını bildi. Ama gel gör ki bu oyun gelecek için umut verdi mi, bence vermedi...

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap