SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bunun adı futbol
7.02.2021
Rizespor, maçın ilk bölümünde Alanyaspor’un baskısı karşısında oyuna bir türlü motive olamıyordu. Böyle olunca Rizespor, ne topa sahip olabiliyordu ne de topu kullanabiliyordu. Alanyaspor, belki de Süper Lig’in en iyi oyununu sergiliyordu. Kapalı defansa karşı çok iyi bir etkiyle oynadı ama son vuruşları başarısızdı.
 
Bunun adı futbol. Alanyaspor, hücumda topu kaybettiği anda bile dönen topları karşılayıp Rizespor karşısında başarılı bir oyun sergileyebiliyordu. Rizespor, belki de Alanyaspor kalesine 2 kere gitti. Bir tanesi de duran toptan. Bu sebepten bunun adı futbol diyorum. 

Bu serbest vuruştan sonra Rizespor, toplanmaya çalıştı ama olmadı. Golden sonra Sumudica’dan bir hamle bekledim ama yapmadı. O bile kontrolü ele alamadı. İlk yarı berabere bitti. İkinci yarı yine Sumudica’ya döndü gözlerim. 
Yine bir hamle yapmasını bekledim. Ama beklentimi karşılayamadı. Alanyaspor oyunu bırakmadan Rizespor, kalesinde başarısını aynen devam ettiriyordu. 65’inci dakikada Rizespor, bir pozisyon yakaladı ama Karadeniz ekibinin oyuncularının arasında anlaşmazlık, pozisyonu yedi. 

Burada Alanyaspor’u kutlamak gerekir. Hak ettikleri maçı aldılar. Hakem Mete Kalkavan ise maçı gereksiz uzattı ve Rizespor’u alacağı 1 puandan etti. O yüzden bunun adı futbol diyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap