SON DAKİKA
SON DAKİKA


Olmuyor hocam olmuyor
9.12.2020

 
Trabzonspor için bilinmesi gereken önemli bir konu. Dün yaşanılan sıkıntıların sebebi neydi. Her takım için aynıdır. Transferlerin kimlerin tarafından organize edilip kimler tarafından aldırıldığıdır. Bu düğümü çözmediğiniz takdirde dün de bugün de bu sorunları yaşayacağız. Bugün Trabzonspor’un kadro yetersizliğini hep beraber görüyoruz. Sezon başı yaşadığımız sıkıntıları bugün Avcı ile de yaşıyoruz. Bunun Avcı ile de konuşulması gerekir. Daha iyi çözüm de bulunabilir. Trabzonspor oyun disiplinini kendi alanın iyi kontrol ederek savunmasını iyi kurgulamaya çalışmak üzerine yaptı. Bu oyunun bir parçasıydı. Daha çok önemli parçalar futbolda.  Avcı kendi felsefesini yerleştirmeye çalışıyor ama Trabzonspor sıradan bir Anadolu takımı değildir. Trabzonspor sadece oyunun bir parçasını uygulayarak yönetilemez. Diğer parçaları da uygulamak gerekir. Eksiklerle gelmiş Sivasspor karşısında nasıl hücum yapılır gösterilemedi. Trabzonspor oyunun her parçasını uygulayarak rakibini sahadan silen bir futbol oynamalıdır. Sayın Avcı’dan bunu bekliyoruz. Sadece oyunun bir yönünü yaparak Trabzonspor başarılı olamaz. Kendi sahana kapanıp defans yapmak Trabzonspor’a yakışmıyor hocam. Trabzonspor’u ve şehri iyi tanıyabilirsin ama bu anlayışı camia kabul etmez. Hocam, santraforu çıkardın, bence sahanın en iyisiydi. Tek mücadele eden Afobe’ydi. Oyuna aldığın Diabate sezon başından bari varlık gösteremedi. Afobe’yle nasıl değiştirirsin. Defans forvette başlar hocam.

Senin teknik direktörlüğe getirilmene biz de destek verdik hocam. Sivasspor karşısında 1 kez kaleye gittik onda da golü attık. Kazandığımız 2 maçta da öyleydi. Trabzonspor üretken bir takım olmalı hocam. Bunları sen de biliyorsun. Yönetimin yaptığı yanlışlara sen de uyma hocam. Sayın hocam senden çok şeyler bekliyoruz. Yapacağına da inanıyoruz. Bizi mahçup etme hocam.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap