SON DAKİKA
SON DAKİKA


Önemli olan 3 puan ise yola devam
17.02.2020

Trabzonspor oyunun ilk bölümünde golü bulan taraftı, seyircilerin coşkusu da sahaya yansıdı. Golden sonra beklentimiz Trabzonspor’un oyun üstünlüğünü tam anlamı ile sağlayarak etkili bir oyun ortaya koymasıyken, bunu başaran taraf Sivasspor oldu. Sivasspor kenarları etkili kullanarak gol üretmeye çalışıyordu. Trabzonspor ise bu bölümde oyunu kendi sahasında kabullenmişti. Trabzonspor’da bir kaos hakimdi, oyun disiplinini anlayamadım. Kenar oyuncular içeri girerken, santrafor Shorloth kenarları kullanmaya çalışıyordu. Gel gör ki böyle bir oyun şekli de görmedim. Malatya’da iyi bir oyun sergileyen Guilherme Trabzonspor’da aynı performansı sergileyemedi. Nwakaeme’ye oyunda var mıydı, yok muydu belli değildi. 43’ncü dakika itibari ile geçen hafta da yaptığımız defanstan uzun toplarla gol bulma şekli bu haftada karşımıza çıkan bir hataydı. Ama yine şanslı taraf bizdik ki Sivasspor’un defans hataları sayesinde 2’nci golü bulduk. Bu gol ile soyunma odasına az da olsa rahat bir nefes alarak gitmiş olduk.

İkinci yarının ilk 10 dakikası ise ilk yarının aksine daha etkili oynayan, rakip takım sahasında pozisyon arayan ve rakibi dişleyen bir Trabzonspor izledik. Bu oyun şekli bize zevk verdi. Oyun üstünlüğü kurarak gol bulmaya da çalıştık fakat ne var ki çok uzun sürmedi. Ve eski halimize geri dönüş yaptık. Gizli santraforumuz Novak gol bulma çalışmaları ile iyi bir oyun sergiliyor gibi gözükse de Sivas’ta sonradan oyuna giren Yasin’i çok serbest bıraktı ve oyuncunun gol arayışında alanı boş bıraktı. Hüseyin Hoca bunu göremedi mi merak ediyorum. Ndiaye için de bir parantez açmak gerekirse önce ki takımlarında ki performansını Trabzonspor’da yansıtamıyor. Sivasspor son dakika attığı golle de umut bulamadı. Liderliği kaybetmekten kaçamamış oldu. Yönetime de bir hatırlatma yapmak lazım, dün konuşulanlar ile bugün yapılanlar pekişmiyor. Alt yapısı ile övünen Trabzonspor’a ne oldu. Bugün ilk 11’de alt yapısından tek oyuncu ile başladı. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap