SON DAKİKA
SON DAKİKA


Oyun yine çok çok kötü, kazanana sadece 3 puan
9.12.2019

Maçın ikinci dakikasında Sturridge’in attığı pas ile buluşan Sörloth, Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. Trabzonspor’un bu golden sonra oyunda daha rahat olmasını beklerdik. Ancak bu beklentiyi bir türlü göremedik. Maalesef Trabzonspor oyunu bir türlü ikinci bölgeye taşıyamadı. Bunu göremediğimiz için de Antalyaspor oyunda daha rahat pozisyonlar üretmeye başladı. Ama onlar da bir türlü organize olamadılar. Antalyaspor’un bu yaptığı pas hataları Trabzonspor’a destek veriyordu. Trabzonspor ise kazandığı toplar olmasına rağmen bu açığı iyi değerlendiremedi. Oyunda gel gitleri yaşıyorduk. 17’nci dakikada Mikel’in hatası sonrası Antalyaspor, Celustka ile oyunu dengeledi. Trabzonspor, oyunda belki de o ana kadar ayağına top değmeyen Nwakaeme ile duran toptan bulduğu golle yeniden öne geçti. Trabzonspor’da defans oyuncuların sabit kalmaları, hücuma çıkılmasını engelliyordu. Defansta daha temkinli görünüyorduk.

Antalyaspor, Trabzonspor’un defansa çakılı olduğunu görmesine rağmen bir türlü atağa geçemiyordu. Bu da futbolcularının yetersizliğinden kaynaklanıyordu. İlk yarının son bölümünde ne hikmetse Yusuf’un attığı gol durumu 3-1’e getirdi. İkinci yarı ise Trabzonspor’un 3-1’lik avantajını iyi değerlendireceğini beklerken, Antalyaspor’un iki değişikliğini gördük. 3-1’lik rahatlık, Trabzonspor’un etkili oynamasını etkiledi. Kendi alanından çıkmakta zorlanan Trabzonspor adeta gol yemeği bekliyordu. Çalar saat gibi her hafta aynı şeyleri yaşıyoruz ama gerçekler bunlar.

Teknik heyet bu kendi alanımıza sıkışmalara neden önlem alamıyor? Düşünün 45 dakika Trabzonspor kendi sahasından çıkamadı. Bunun sebebini düşünmek gerekir. Galatasaray’da da aynı şeyleri yaşadık. Bu değişiklikleri yapıyorsun ama neden belli değil. Defanstan hücuma nasıl çıkılır, bunu hazırlıkta öğretmemişsiniz. Geçen yılın en iyi oyuncusu Nwakaeme’yi bu yıl sahada göremiyoruz. Bizim gördüğümüzü teknik heyet göremiyor mu? Sörloth, sadece golü atıp çekiliyor, başka hiçbir etkisi yok. Gol atıyor diye kimse yaptığı hataları görmüyor. Galatasaray maçında 2 net pozisyon kaçırdı. İki bekin olmaması hissedilmedi bence gençler sırıtmadan güzel oynadı.


© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap