SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rize üzülmeden yoluna devam etmeli
30.11.2020

 
Rizespor’un bu sezonki performansı gayet iyi bir görüntü veriyordu. Galatasaray’ın oyunu ise inişli çıkışlıydı. Bu görüntüyle iki takım da oyunu ikinci bölgede karşılıyordu. Oyunu kaleden kurmayı tercih ediyordular. Galatasaray oyunu iyi analiz edip, planını rakip alanda baskı kurup topu kazanarak gol atmak üzerine yapmıştı. İki takımın oyun disipline uyması ve ikinci bölgede kalmaları orta saha oyunu öne çıkarıyordu. Galatasaray’ın orta sahasındaki isimlerin daha becerikli ve çalışkan olmasıyla sahayı enine boyuna kullanıyordular. Kazandıkları topu sürekli ileri oynadılar. Rizespor orta sahadaki aksaklıları gideremedi. Kazandıkları topları iyi kullanamadılar.

Galatasaray’ın kazandığı penaltıda hakem Atilla Karaoğlan net olarak görüyordu ve doğru bir karar verdi. Ancak kendi verdiği kararı inkar etti. VAR’da çayını içen güvenerek kendi gördüğüne inanmadı. Verdiği penaltıyla Galatasaray’ın 1-0 öne geçmesini sağladı. İkinci yarı ise Galatasaray’ın oyun başında golü bulması konuk ekibi rahatlattı. Farkı 2’ye çıkarmasına rağmen asla rehavete kapılmayan Galatasaray mücadelesinden taviz vermedi. Bir hücumda bir defansta çok iyi performans gösterdiler. Takım olarak oyunlarını alkışlıyorum. Rizespor ise üzülmeden yoluna devam etmeli. Böyle maçlarla nadir karşılaşılır.

Not: Yüze çarpma ve vurma dalgası futbolda gittikçe artıyor. Bu hakemlerin yetersizliğinde kaynaklanıyor. Bundan sonra bunlarla daha çok karşılaşacağız. Boldrin’in maçta yaptığı hatayı  doğru görmek gerekir.


 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap