SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rizespor attı Galatasaray kazandı
2.11.2019

Geçen hafta Ankaragücü’nü yenerek İstanbul’a moralli giden Çaykur Rizespor, buradan puan ya da puanlar almak istiyordu. Fakat yapılan 2 gereksiz pozisyon hatası ile maçtan mağlup ayrıldılar. Oyunun ilk bölümünde rakibi karşısında oyunda üstünlüğü kuramayan bir Rizespor vardı sahada.

 

Yeşil-Mavililer oyunu ikinci bölgede tutmaya çalıştı. Böyle olunca da orta sahada top alışverişlerinde oyunda bir türlü dengeyi kuramayıp, üstünlüğü ele alamadı. Daha çok uzun topları denediler.

 

Maçın 15’inci dakikasında Moroziuk’un yaptığı hata pahalıya mal oldu. Moroziuk’tan topu kapan Galatasaraylı oyuncu bekletmeden orta yaptı. Ortaya enfes bir şekilde kafayı vuran ise yine Rizesporlu oyuncu Talbi oldu. Atmacalar daha kafasını kaldırmadan bir hata yapıp kalesinde ikinci golü gördü. Melnjak, doğru pozisyon alamayıp, rakibini de doğru karşılayamayınca hatalı bir şekilde penaltı yaptırdı. Babel penaltı ile skoru 2-0 yaptı.

 

Bu dakikalardan sonra Rizespor bunalımdan çıkmak istedi. Biraz da olsa toparlanmaya başladı. Oyunda dengeyi kurup biraz daha üstün oynadığının görüntüsünü verdi. Hakimiyeti de ele geçirdi. Pozisyon üretmeye çalıştı. Fakat Oğulcan’ın yetersiz ve güçsüz olması, Rizespor’un topa sahip olmasını engelliyordu. Boldrin ile sağ kanadı kullanmaya çalışan Yeşil-Mavililer, bunda da başarılı olamadı ve kaybetti.

 

Çaykur Rizespor’un ortaya koyduğu performanstan memnun kalmadık. Oyuncuların yetersiz oluşları gözle görünür bir biçimde ortaya çıktı.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap