SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rizspor zorda olsa kazandı
10.11.2019

Maçın ilk bölümünde Rizespor sahadaki üstünlüğünü Antalyaspor’a karşı devam ettirmek istiyordu. Antalyaspor ise oyunu önde kurarak Rizespor’un hâkimiyetini kontrol altına alma düşüncesindeydi. Antalyaspor’un bu oyun şekli tutmuştu. 26.dakikada Rizespor kazandığı kornerde Antalyaspor adam markajını yapamayışından dolayı skoru 1-0 lehine çevirdi. Golden sonra her iki takım da oyun hakimiyetini sağlamak istiyordu. Orta saha mücadelesi olan Antalyaspor’un oyun kurgusu, Rizespor’u oynatmıyordu. Yine Antalyaspor oyunda üstünlüğünü sağlıyordu. Antalyaspor’da ise oyuncuların yetersizliği öne çıkıyordu.

 

İkinci yarı Rizespor’un sahadaki üstünlüğünü beklerken kalecinin oyundan atılışı ile bu üstünlük olmadı. Yine sahnede Antalyaspor vardı. Konuk ekip oyundaki başarısını daha da arttırıyordu. Rizespor’u kendi sahasına hapsederek, hakimiyeti tamamı ile eline geçirdi. Kenarları da kullanarak Rizespor kalesinde gol üretmek için her türlü çareyi arıyordu. Ve oyuncuların yetersizliği yine ortaya çıkıyordu. Son vuruşları Antalya’ya gol getirmiyordu. Kalesinde tam baskı altında olan Rizespor kazanılan toplarda kontratak ile hücum şansı yakalıyordu. Rizespor’un gol atma şansı tabii ki azalıyordu. İkinci golü bulamıyordu. Maçın sonlarında ise Antalyaspor pozisyon yakalamasına rağmen Rizespor kalecisini geçemedi. Rizespor gelecek için umut vaat eden bir oyun sergilemiyor. Rizespor’u bu konuda uyarıyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap