SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sonuç aldatmasın
29.12.2019

Ligde kötü bir gidişatı olan antrenör değişikliği ile genç futbolcularını kullanmaya başlayan Kayserispor, Trabzonspor’a karşı oyununu birinci sınıf bir takım gibi oyunu ikinci bölgede karşılıyordu. Kadroda ki oyuncuların fizik gücü, oyun bilgileri eksik olması ile sahayı bir türlü geniş kullanmakta yeterli olamadılar. Gereksiz ve zamansız oyuna çıkışlarında yaptıkları pas hataları göze batıyordu. Bu zamansız oyun çıkışlarında ve yaptıkları pas hataları ile güçsüz oldukları görünüyordu.

 Trabzonspor ise oyunun ilk dakikalarında yakaladığı gol ile bir sıfır öne geçti. Kayserispor, baskı yediğinde oyunu birinci bölgede karşılamasına rağmen, Trabzonspor, hücum yerken topu ikinci bölgede karşılamasını yadırgadım. Trabzonspor’un oyun planında önce ki maçlara göre bir değişiklik yoktu. Düzen aynı devam ediyordu. Kenarda ki bek oyuncularının oyuna bir katkısı yoktu. Oyunda Trabzonspor’un üstünlüğü bariz gözüküyordu fakat pozitif bir oyun görüntüsü yoktu. Kayserispor önde hücum atakları yapmaya çalışırken, yaptığı pas hataları sayesinde Trabzonspor birçok kez gol şansı buldu.

Aynı hatayı iki kez yapan Trabzonspor ise, rakibine gol şansı verdi ve maçın bazı dakikalarında rakibin farkı kapatmasına izin verdi. Atılan uzun pasta, Sorloth’un golünde Sturridge’in mücadele gücü ile yaptığı asist bilindik tabir ile “al da at” der gibiydi. Kardeş takım dediğimiz bir takım ile oynuyorduk ve 66’ncı dakika da verilen penaltı bence haksızdı. Hakem kardeşliğimizi de bozmaya kararlıydı herhalde.Trabzonspor’da bir oyuncu değişikliği yapıldı. Daha önce kötü oynayan Nwakaeme oyundan alındı. Teknik heyet ilk kez kötü performans sergileyen bir oyuncuyu görebildi hayret ediyorum. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap