SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzon şehri mutlu oldu
2.02.2020

Oyunun ilk dakikasında Trabzonspor’un yediği gol, Akyazı’da adeta buz etkisi yarattı. Ancak erken gelen gole rağmen Trabzonspor iyi performans sergileyip kısa sürede oyunun hakimiyetini eline geçirdi. Trabzonspor’un etkili oyunu, Fenerbahçe’yi zor durumda bıraktı. Fenerbahçe, 1-0 önde olmasına rağmen; bastıran, pes etmeyen, beraberliği değil galibiyeti isteyen Trabzonspor’un hırslı oyunuyla karşılaştı.

Fenerbahçe’de oyuncuların bu maçtaki kötü oyunları, Trabzonspor’un daha istekli olmasını sağlıyordu. Oyuncuların da arzu ve isteklerini artıyordu. Nitekim çok geçmeden Trabzonspor beraberliği sağladı. Bu golde kalecinin zamanlama hatası gözle görüldü. Hele ikinci golde ise Sosa’nın gelişi güzel ortasında Fenerbahçe defansı uyudu. Ama Novak uyumadı ve Trabzonspor’u 2-1 öne geçirdi.

İkinci yarıda oyunda sadece Fenerbahçe vardı. İnanın ki Trabzonspor’un ikinci yarıdaki kötü oyununu görmek istemezdik. Düşünün Trabzonspor orta sahayı geçemeyen bir takım hüviyetine dönüştü. Fenerbahçe’nin pas alışverişleri, oyun içerisinde anlayışları, sahayı tam anlamıyla kullanmaları mükemmeldi. Trabzonspor sadece galibiyeti korumak için kendi alanında rakibine pozisyon vermemeye çalışıyordu ama Fenerbahçe bu hamlelere karşı pozisyon üretiyordu ama bir türlü golü atamadı.

Trabzonspor’da oyuncu değişikliği de takıma destek vermedi. Hele kulübeden destek gelmemesi seyirciyi de çileden çıkarıyordu. Netice itibariyle Trabzonspor mutlu, Trabzon şehri mutlu. İnsanların sevinçli, huzurlu ve mutlu olduğu Fenerbahçe galibiyetiyle adeta tavan yaptı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap