SON DAKİKA
SON DAKİKA


Tur umutları İstanbul'a kaldı
16.01.2020

Sezonun ikinci yarısı Türkiye Kupası maçları ile başladı. Son 16 turunda dün Rizespor ile Galatasaray Rize’de karşı karşıya geldi.

Maçın ilk bölümünde rakip Galatasaray’ın üstünlüğü görülse de Rizespor disiplinli bir şekilde Sarı-Kırmızılıları durdurmaya çalışıyordu. Yeşil-Mavililerin forvet oyuncuları kazandıkları topları ayağında tutmakta zorlandılar. Bu da takımın hücuma çıkmasını engelliyordu.

Galatasaray ise rakibinin savunmasını bir türlü aşamadı. Bunun da nedeni kanatlarının ve oyuncularının yetersiz olmasıydı. Her iki takım da birbirine üstünlük kurmakta zorlandığı dakikalarda Rizespor’un golü geldi.

Yapılan ortada Yeşil-Mavililerin oyuncusu Boldrin, savunma ve kaleci hatasını da değerlendirip takımını öne geçirdi. Hemen ardından ise bu sefer Rizespor savunma hatası yaparken rakip Galatasaray’ın golü Emre Akbaba ile geldi. İlk yarı da karşılıklı atılan gollerle 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Çaykur Rizespor oyunu daha ilerde oynamaya başladı. Galatasaray’a karşı baskılı olmaya başladılar. Pozisyon da ürettiler. Galatasaray ise durgunluk oluştu. Yeşil-Mavililer rakibini önemsedikleri için temkinli oynadılar.

 Sonuç olarak Galatasaray kendi sahasında rakibi ile berabere kaldı. Tur umutlarını ise İstanbul’daki maça bıraktı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap