SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yola devam
13.06.2020

Cemil Usta Sezonu ‘unda görünmeyen virüs ile sezon alt üst oldu. Bir sezonda iki devre arası yaşandı. Birde üstüne seyircisiz oyun zevksiz tatsız bir görüntü verdi. Oyunun ilk bölümlerinde Trabzonspor oyunda daha istekli bir oyun sergiledi. Daha çok topa sahip oluyordu. Daha çok pozisyon üretmeye çalıştı. 15’inci dakikada sağ kulvarda Pereira ve Guilherme arasında top paslaşması sonucu yapılan ortada Nwakaeme, yaptığı kafa vuruşu ile Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. Bu pozisyonda Göztepe defansı ise seyirci kaldı. Bu golden sonra Trabzonspor’da bir rahatlık görülürken, Göztepe ise oyuna asıldı. Topa daha çok sahip oluyordu, paslaşmaları arttı. Pozisyonları da arttı ama defanslarında ki eksiklik Trabzonspor’a yarıyordu. Bu durumlarda da bordo mavililer pozisyon üretiyordu.

Orta sahada ise oyuncu zenginliği Göztepe’ye ait gözüküyordu. İki takımda oyun disiplininden kopmuyordu. 41’inci dakikada hakem hatası nedeniyle Guilherme ikinci sarı karttan oyun dışında kaldı. Oyunda Guilherme’nin oyundan atılmasının ardından Hüseyin Hoca’nın oyunda değişikliğe gitmesine neden oldu. Oyunda gözükmeyen Abdulkadir Ömür, ortaya geldi. Ekuban’ı ise kenarda kullanmaya başladı. İkinci yarı Trabzonspor, eksik kalmasınında etkisi ile birlikte oyunu kendi alanında kabulleniyordu. Oyunda tam anlamıyla kontratak hamlelerini seçmişti. 50’inci dakika da Sörloth orta sahadan aldığı topu, sürerek Trabzonspor’a penaltı kazandırdı. Bunu kullanan Ekuban skoru 2-0 yaptı. Göztepe, oyunda ki üstünlüğü, topa sahip olması ve mücadelesi ile Trabzonspor kalesinin önünde hamleler yapmaya başladı.

DaCosta ise gereksiz bir hamle ile rakibini tutarak Göztepe’ye penaltı kazandırdı. Bunu kullanan Alparslan, skoru 2-1 yaptı. 67’inci dakikada Nwakeme’nin oyundan çıkışına isyan etmesini de anlamış değilim. Ndiaye oyuna katıldı ve oyunda yine bir değişiklik hissedildi. Doğru mu yanlış mı tartışılır. Abdulkadir yine kenara geçince, Ekuban sağ ve sol açık oynadı. Çok yetenekli bir oyuncu demek ki. Her bölümde oynadı. Bu da hocaya bir nasihat olsun. Trabzonspor, skoru 2-1 bitirmek için mücadelesine devam ediyordu. Göztepe’nin hücum ataklarını karşılıyordular. Dakika 83, Abdulkadir’in inatla topu takip etmesi, kalecinin de ukalalığı ile oluşan çarpışmasından doğan topu sol bek Berkan, kurtarmak için yaptığı hamlede, topu kendi kalesine atarak durumu 3-1 yaptı. Göztepe inatla mücadele etmesine rağmen oyundan mağlup ayrılan taraf oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap