SON DAKİKA
SON DAKİKA


2000’lerin Tadı Gelir mi?
28.11.2019

Merhabalar;

Gündem çok yoğun şekilde ilerlerken hızına yetişmekte zorlanıyoruz sanki.

Doğal afetler, intiharlar, iflaslar vs son sûrat devam etmekte.

Atlas Jet uçuşlarını durdururken,

Yılların köklü firması Sarar ekonomik sebeplerden işçilerini çıkarıyor.

Ülkedeki fabrikalar satılmışken, birçok firma ise küçülmeye doğru gidiyor.

Ekonomimizi sorarsanız enflasyon çok iyi kriz yok değil mi ?

Ellerinde mikrofon, karşılarında kamera çocuk avutur gibi insanları pışpışlamaktan vazgeçmeyen zihniyet; her şey aşikar iken nereye kadar devam edecekleri merak halini almaya başladı. Batan geminin son malları içinde yağmalanıyormuşuz gibiyken gündem devam ediyor.

Termik Santrallere filtre takılmasını 2,5 yıl erteleyen kanun AKP ve MHP tarafından  kabul edildi. Şaşkınlık içinde izliyoruz. Çevrenin pisliği azmış gibi, zehir solumaya devam edeceğiz. Ülkede bir takım şeylerin düzelmesi için 2023 'ü bizlere şart koşmaya çalışan sistem yüzümüze gülüp, alttan da abayı eksik etmiyor.

Gündemin en magazinel olayı ise Cem Uzan'ın Türkiye 'ye geri dönecek olması, Ali Babacan 'ın kuracağı parti isminin de Akıl ve Bilim Partisi olması. Hayır mı şer mi bilemiyorum zamanla herşeyi göreceğiz buralar da olursak yeniden yazıp yorumlayacağız, ama şimdiden söylüyorum doğru yol, doğru strateji izlenmez ise oyların yeniden bölünüp sisteme yarar sağlayacağıdır. 2000 lerin tadı gelir mi dersiniz ?

Bakalım mevlam neyler ?

Ne eylerse güzel eyler.

Sağlıcakla kalın

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap