SON DAKİKA
SON DAKİKA


Çok üzgünüz...
2.07.2020

Giresun Bulancak'ta, 4 gündür kayıp olan 7 yaşındaki İkranur Tirsi için sağ salim bulunsun diye dualar ederken, malesef cansız bedenine ulaşıldı.

Daha 7 yaşında, dünyalar güzeli bir kız çocuğuydu.

Kız çocuğu olmakta zor, kadın olmakta zor artık…

Nefesimiz; üzerimizde gezen bir ele, arkamızdan gelecek bir darbeye bakıyor.

İkranur için dualarımızı esirgemezken, ölü bile bulunsa "İnşallah tecavüze uğramamıştır, İnşallah işkence görüp ölmemiştir, ayağı kaysın, bir yerlerde düşsün ve öyle ölmüş olsun" diye temennilerimizi dile getirecek kadar mahvetti bizi insanlık ..

Oysa ki; Allah kadını erkeğin göğüs kafesinden yaratmıştı, onu koruyup kollasın diye...

7 yaşına kadar sığdırdığı hayattan bir haber mutluluklarını, sevinçlerini, üzüntülerini, arkadaşlarını, oyuncaklarını, kalemlerini, defterlerini, yaşama dair ne varsa, sebebini bilmediğimiz bir cinayete kurban giderek son verdi İkranur.

Ve siz insanoğlu:

"Dünyanın dört bir yanında arzu ve zevkleriniz, hırs ve doyumsuzluğunuz yüzünden binlerce masum insan ölürken, gelecek olan depremlerden, felaketlerden, hastalıklardan korkmayın.

Bu topraklar, bu yeryüzü, bu dünya bizleri daha çok kabul etmeyecek ve siz kaderin, yazgının arkasına sığınıp kendinize yine çeki düzen vermeyeceksiniz. "

Melekler yoldaşın, cennet oyun bahçen olsun İkranur …

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap