SON DAKİKA
SON DAKİKA


Davanız kutlu olsun
11.10.2019
Gündem olabildiğince yoğun.  
Barış Pınarı Harekatı başlamadan önce ülkemizde gündem farklı konularla yoğruluyordu. Ekonomideki çalkantı, enflasyon rakamının yapılan zamlara rağmen düşük açıklanması gibi bir çok konuyu tartışırken ülkemizi tehdit eden teröristeler karşı başlatılan harekatı takip etmeye başladık.
Geride bıraktığımız haftalarda gelen elektrik zamları ile diğer konular konuşurken, bu hafta dualarla, tekbirlerle gönderdiğimiz Mehmetçiklerimizin Suriye’nin Kuzeyine başlattığı harekatı konuşuyoruz. Harekat üzerine çeşitli yorumlar ve söylemler dile getiriliyor. 
Bir yandan âdeta bizleri parmağının ucunda oynatmaya çalışan Trump 'ın tehditleri. ABD başkanının harekat başladığı günden bu tarafa art arda yaptığı birbirinden tutarsız açıklamalardaki çarpıklıklar ülkemize karşı olan düşüncelerinin ne kadar saçma sapan olduğunu görmek mümkün. 
Son günlerde yaşanan bu gelişmelerle birlikte gençler olarak geleceğe dair ümidimiz yokken, bu kadar olumsuzluklar küstürüyor ve üzüyor bizleri. Savaşa hayır diye yaygara yapanlar var birde.
Enteresan ki; PKK zamanında bizlere savaş açarken onlara hayır demeyi bilmezlerdi. Ak koyun Kara koyun ne kadar belli olur bilemem ama, başkası tehdit eder olan halka olur, savaştan kaçıp ülkesi için çatışamayanların yerine askerlerimiz gider, olan ateşin düştüğü ocaklara olur. 
Allah kılınıza zarar gelmeden baba ocağınıza dönmeyi nasip etsin. 
Davanız kutlu, Allah yar ve yardımcınız olsun.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap