SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kaçırmayalım
13.12.2019

Ne zaman tarafsız haber yapmayı öğreneceğiz?

Birbirimizi eleştirmeyi, asimile etmeyi, bilgiye, kültüre önem vermeyip içi boş şeylerle hayat sürdürmeyi ne çok sever bir millet haline geldik.

Nerede kaldı saygımız,

Nerede kaldı hoşgörümüz,

Nerede kaldı sevgimiz,

Nerede kaldı tahammülümüz.

Her şey günden güne imkansız hâle gelirken, hayat gailesi bu kadar zorken, kendi kendimize daha da zor hale getirmiyor muyuz?

Ülkede intiharlar, açlık sınırları, işsizlikler had safhaya doğru ilerlerken; kendi halimize bakmadan kim ne yemiş, ne içmiş eleştirir olduk. Malumunuz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kalyon Ajans çalışanlarına verdiği yemek olay oldu. Şatafattan geçilmiyormuşta, hesap İBB'nin hesabına yazılmışta, Beyaz Sarayda başkan arkadaşlarına yemek verdiği zaman kendi ödüyormuşta. Herkes kendi düşüncesinde haklı olabilir lakin Ekrem İmamoğlu 'nu eleştirene kadar tonlarca eleştireceğimiz şeyler var değil mi?

Yazımı okurken savunuyorum sanılmasın lütfen. Görevinin başına geldi geleli gençliğinin heyecanını, enerjisini sürekli bir düzeninde görememiş ben gündemi böyle boş şeylerle meşgul edip arada olan bitenleri kaçırmayalım istiyorum.

Günden çok çabuk değişiyor. Yaşananlar gündemin yoğunluğu arasında kaybolup gidiyor. Bu nedenle araya sıkışmış gelişmeleri hatırlatma ve paylaşma adına herkesin misyon üstlenip yinelemişinde fayda var çünkü her gündem değişimi bizlerin hayatını etkiliyor.

Sevgiyle Kalın.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap