SON DAKİKA
SON DAKİKA


Çözün de görelim
13.10.2022

Gün geçmiyor ki Türkiye yeni zamlara uyanmasın…

Akaryakıta yine rekor derecede zam geldi. Ardından şekere…

Ağzımızın tadı kaçtı. Asgari ücret eridi bitti, yok oldu. Kiralar aldı başını gitti. Ülkem insanın nefes alacak durumda değil artık.

İktidar sahipleri ‘çözersek biz çözeriz’ söylemlerine devam ediyor. Peki, çözerseniz siz çözersiniz, inanıyoruz da çözüm öneriniz nedir? Çıkın açıklayın da biz de derin bir nefes alalım. Hal böyleyken madem çözebiliyordunuz; iki yıldır bu millet ekonomik krizin pençesinde çırpınırken neden çözmediniz?

Yoksa hepsi tekrar başa gelebilmek için mi?

Süleyman Demirel’in de dediği gibi dikkat edin de boş tencere iktidarlığınızı yıkmasın…

Diğer taraftan altılı masa üyelerine de bu durumla ilgili birkaç lafım olacaktır.

Kardeşim! Oturduğunuz yiyip içtiğiniz masanın hesabını kim verir bilmem ama sizin ülke ekonomisini düzeltme adına çözüm öneriniz nedir? Cumhurbaşkanı adayınızı geçtik artık biriniz çıkıp deyin ki bizim önerimiz şudur bu yöntemle ekonomik kalkınmayı sağlayacağız.

Üç madde beş madde dokuz madde önerinizin içlerini doldurun artık.

CHP ve İYİ Parti arasında anlaşmazlığı bilmeyen yok Meral Akşener’in Kemal Kılıçdaroğlu’nu aday göstermek istemediğini de… Şimdiden anlaşmazlık başladıysa vay halinize… Daha kendi aranızdaki sorunları halledip adayı belirleyemiyorsunuz; ülke sorunlarını nasıl çözeceksiniz?

Masanın etrafında ideolojilerini yarıştıracağınıza gariban halkın karnı nasıl doyar ona kafa yorun. Zira bu gidişatla iktidar yolu size zor görünüyor.

 Bu millet umut beklemekte. Sürekli masa etrafında toplanmakla, ‘Biz çözeriz’ söylemlerini artık yememekte.

Kalıcı çözümlerle gelip bu güzelim ülkemize fayda sağlayanlar başımızın üzerinde yeri var.

Faydası olmayanlar yok olmaya mahkum.

Benden söylemesi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap