SON DAKİKA
SON DAKİKA


Of’un Gelişimi Tardire Şayan
25.08.2022

Gazetemizi ziyarete gelen emekli öğretmen Kemal Kul, Of’un gelişimi hakkında güzel bir yazı kaleme almış. Kemal hocamız Of’un son zamanlarda küçük bir kasaba statüsünden çıkıp, büyük bir ilçe olduğunu dile getirdi.

Şimdi gelin hep beraber Kemal hocamıza bir kulak verelim;

“Of son yıllarda hızlı bir gelişim ve dönüşüm yaşıyor. Küçük bir kasaba olan Of artık büyük bir ilçe olmuştur.

Solaklı Deresi kanala alınmış olup, çevre düzenlemesi yapılmıştır. Burada oturma yerleri, kapalı sehpalar yerleştirilmiştir.  2 km kadar yürüyüş yolu vardır. Burada yürüyüş yapılabilir, halk kanalın her iki tarafında dinlenebilir. Ayrıca spor yapılabilir, istirahat edilir ve güzel vakit geçirilebilir.

Ana caddedeki A.P caddelerine bakan yüzler kaplanmış,  boyanarak güzel bir görünüm kazanmıştır. Bu konuda da çalımalar devam etmektedir.

Halk konutları yapılmış sahiplerine teslim edilmiştir.

Çarşı içinde iki sıra dükkan yıkılıp yerine en altı otopark olacak şekilde taksi durakları, bunu üstü de iş yerleri olacak.

İlçemizin birkaç mahallesinde doğal gaz yapılmıştır. Diğer mahalleleri de en yakın zamanda geleceği kanaatindeyim.

Atatürk Bulvarı yapım, yenileme çalışmaları devam etmektedir. Gidiş-geliş taşıt yolları ile halkın  rahatça yürüyebileceği  yaya yolları, altyapılarıyla birlikte yapılmaktadır. Bu projenin de yarısı yapılmıştır.

Diğer taraftan Of’a üniversite kurulabilir.

Bütün bunlar kasabamızın parlak geleceğini yansıtmaktadır.”

Kemal hocamıza hak vermemek elde değil. Of son zamanlarda o kadar büyük bir gelişim gösterdi ki; hepsi taktire şayan.

Tabi burada  Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu tebrik etmek gerekir. Söz verdiği bütün projeleri hayata geçirdi.

Kemal hocamızın hoş ziyaretleri ve vesileyle başta Başkan Sarıalioğlu olmak üzere tüm ekişini tebrik ediyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap