SON DAKİKA
SON DAKİKA


3 Yıldız 3 puan
20.10.2019

Trabzonspor, Antep’e karşı çok iyi bir oyun oynayarak maçı kazanmasını bildi. Maçın başında hücum futbolu oynayan Trabzonspor, sağlı sollu ataklarıyla Antep’i bunalttı. Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Sturridge, Sörloth’la beraber adeta şov yaptı. Önce Sörloth Sturridge’e, sonra Sturridge de Sörloth’a yapmış olduğu harika asistlerle Trabzonspor Antep’in ipini çekti. Fırtına, 15 dakikada rakibi karşısında 2-0’lık üstünlüğü yakaladı. Ne hikmetse Trabzonspor’da gol yeme hastalığı yine devam ediyor. Obi Mikel’in yokluğunda Ünal hoca vazife adamı olarak orta sahaya Kamil Ahmet’i yerleştirdi. O da faydalı işler yaptı Trabzonspor adına. Trabzonspor kaliteli oyuncuları Abdulkadir Parmak ve Nwakaeme bugün gününde olmamasına rağmen orta sahada Sosa’nın mükemmel futbolu Trabzonspor’u adeta kamçıladı. İlk yarının son anlarında Nwakaeme’nin kaçırdığı pozisyon sonrası devre sona erdi.

İkinci yarıya da yine hücum başlayan Trabzonspor oldu. Yine Sosa’nın getirdiği topta Nwakaeme gol pozisyonunda faydalanamadı. İlk yarıda ekonomik bir futbol oynayan, geride bekleyen Gaziantep biraz hücumu düşünmeye başladı. Gaziantep’in gol ayaklarında Twumasi, Kayode, Diarra ile gol pozisyonlarına girdi. Bu bölümlerde Uğurcan’ın iki tane net kurtarışı vardı. Ama yine de Trabzonspor her maçta olduğu gibi bu maçta da kalesinde golü gördü. Uğurcan’ı tebrik ediyoruz. Yine bir direkten dönen yan topta nefis bir refleksle yüzde yüzlük golü önlemesi maçın önemli bir anıydı. Ünal hoca, ikinci yarıda oyundan düşen Strurridge’i oyundan alarak yerine Doğan’ı koydu. Orta sahayı güçlendirme adına bu doğru bir hamleydi. Arkasından da yine bir değişiklik yaparak Yusuf Sarı’yı oyuna aldı. Ve gecenin en iyi oyuncusu Sosa, Gaziantep’in baskılı oynadığı zamanlarda önde topla buluşup Trabzonspor’u rahatlatan golü attı. Yine arkasından Sosa, Sörloth ve Nwakaeme paslaşmasının ardından topla buluşan Yusuf Sarı golü atarak maçın skorunu tayin etti. Maçın kazanılmasında Sosa’nın büyük rolü vardı. Ve Trabzonspor 3 puanı alarak maçı fazlasıyla zirveye çıktı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap