SON DAKİKA
SON DAKİKA


Abdülkadir Ömür’ün dönüşü
19.09.2021

Trabzonspor, Kasımpaşa deplasmanına 3 puan parolasıyla gitmişti. Geçen hafta Galatasaray karşılaşmasın taraftarın yoğun tepkisine maruz kalarak morali bozulan Abdülkadir Ömür’ün, 11’de oynaması sürpriz oldu. Burada Abdullah Avcı’yı tebrik ediyorum. Oyuncu böyle kazanılır. Abdülkadir Ömür, Kasımpaşa karşısında oynadığı oyunla kendisine güvenen hocasını ve taraftarlarını utandırmadı. Ömür’ün hep böyle oynaması gerekiyor. İlk yarı havanın sıcak olması ve nemden dolayı Trabzonspor, oyunun içerisinde bir türlü giremedi. Kasımpaşa alan savunması yaparak Trabzonspor’u iyi kapattı. Nwakaeme’nin iki şutu ve Bakasetas’ın tek şutu haricinde rakip kalede etkinlik kuramadı Trabzonspor. Bu maçta çok etkisiz bir Cornelius izledik.

Kenardan gelecek toplarda başarı olabilecek bir oyuncu Trabzonspor’un bugünkü oyunun içerisinde önde çok yalnız kalıyor. İkinci yarı Berat-Parmak değişikliği ile oyuna başladı Abdullah hoca Parmak şansız şekilde sakatlanınca yerini Yusuf Sarı’ya bıraktı.Yusuf Sarı hamle oyuncusu olarak çok başarılı bir oyuncu. Abdülkadir Ömür’ün driplingle getirip Nwakaeme’ye verdiği pasta rakip defansı adeta ipe dizen Nwakaeme geriye bıraktığı pasta Bakasetas harika vuruşla Trabzonspor’a 3 puanın getirdi. Dakika 70’den sonra yapılan değişiklikler takımın ön alandaki hızını ve direncini artırdı. Bir not eklemek istiyorum. Geçen sezon bazı maçlarda Trabzonspor’u doğrayan Mete Kalkavan, maçın başındaki Cornelius-Donk ikili mücadelesinde penaltı beklediğimiz pozisyon hariç taktir haklarını tamamen Trabzonspor’dan yana kullandı. Trabzonspor büyük bir camiadır yalaka hakemlere ihtiyacı yoktur. Biz düdüklerin eşit çalınmasından yanayız.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap