SON DAKİKA
SON DAKİKA


Akıllar Galatasaray maçında
29.11.2019

Trabzonspor, Avrupa’da Türkiye’nin puanını yükseltmesi için maçı kazanması gerekirdi. Ünal Hoca, Galatasaray maçına ağırlık vererek tamamen yedek oyunculara şans verdi. Genç oyuncular iyi mücadele ettiler. İlk yarıda Avdijaj, sağ taraftan güzel hareketlerle getirmiş olduğu topta genç oyuncu Muhammed, yüzde yüz bir golü kaçırdı.

 

Rakip takım Getafe ise pek gol pozisyonuna giremedi. Ve ilk yarıda her iki takımda net gol pozisyonu bulamadı. İkinci yarıda üst tur şansı olan Getafe biraz daha oyuna asıldı. Sol tarafta Molina’nın getirdiği topta sol ayağı ile buluşan Mata, gol ile skoru 1-0 öne geçirdi. Arkasından Trabzonspor’da Ünal Hoca Hosseini’yi oyundan alıp arkasından oyuna Behlül’ü aldı. İkinci yarı ise ilk yarıya kıyasla Muhammed daha iyi oynadı.

 

Ülke açısından puan önemliydi ama maalesef Galatasaray maçını düşündüler ikinci yarının sonuna doğru Erce Kardeşler’in bir kurtarışı daha vardı, genç oyunculardan Fıratcan, Doğan, Behlül bunlar gol pozisyonuna giremediler ama ellerinden geldiğince mücadeleyi ettiler. Artık bütün düşünceler pazar günü oynanacak Galatasaray maçıydı. Aslında Trabzonspor bu grupta diğer takımlardan düşük bir takım değildi. Fakat aldığımız sonuçlarla sonuncu durumdayız, bu da bizi üzüyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap