SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bir puanda iyidir
20.01.2022

Trabzonspor, içerde Giresunspor ile karşılaştı. Rakipte daha önce Trabzonspor forması terleten Diabate, Flavio ve Zeki Yavru. Abdullah Avcı, mücadeleye Sivasspor’u deplasmanında sahaya sürdüğü kadroya yakın bir 11 sürdü. Trabzonspor’da hasta ve sakat oyuncuların çokluğu kadro anlamında Bordo-Mavililerin elini kolunu bağladı. Karşılaşmaya istediği gibi başlayan Trabzonspor’da Teknik sorumlu Orhan Ak, maçın 32’nci dakikasında sakatlanan Ömür’ün yerine Yusuf Erdoğan’ı Hüseyin Türkmen’in yerine ise yeni transfer Puchacz’ı sahaya sürdü. Puchacz’a ayrı bir parantez açmak gerekiyor. İlk maçı olmasına rağmen özellikle ikinci devrede Trabzonspor’un ataklarında ana aktör oldu. İlk yarı Giresunspor, takım halinde çok iyi savunma yaparak Trabzonspor, çok net bir gol pozisyonu vermeyince devreye golsüz eşitlikle gidildi.

İkinci yarıda oyuna ağırlığı koyan Trabzonspor Bakasetas’ın şutları rakip kalede gol arasa da Okan’ı geçemedi. Özellikle 60 ve 80’nci dakikalarda arasında hücumda biraz daha baskı kurdu Trabzonspor, Giresunspor’un sol taraftar getirdiği atakta Aziz Behic’in güzel pasında Umut güzel bir vuruşla konuk ekibi 1-0 öne geçiyor. Bu gole Trabzonspor’un cevabı fazla gecikmedi Peres’in harika ortasına aynı güzellikte Cornelius, vurunca skora denge geldi. Trabzonspor kazandığı penaltı ve penaltının tekrar edilmesi doğru karardı. İki penaltıda Bakasetas, gecenin yıldızı Okan’ın geçemeyince mücadele 1-1’lik skorla sonuçlandı. Çok iyi bir mücadele oldu. 1 Puana razı olduk. Giresunspor, iyi mücadele ettiği deplasmanda 1 puan kazandı. Trabzonspor ise 2 puan kaybetti. Trabzonspor’un almış olduğu puana altın puan diyeceğim. Bakasetas’ın moralinin bozulmasına gerek yok. Giresunspor kutluyorum. Önümüzdeki Galatasaray derbisine bakacağız.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap