SON DAKİKA
SON DAKİKA


Büyük sürpriz
3.11.2019

Trabzonspor, Göztepe’yi yenip zirveye çıkmak istiyordu. Ünal hoca, tandemde Fernandes’e, hücumda da Ahmet Canbaz’a şans verdi. Trabzonspor ilk yarıda pozisyon üretmekte zorluk çekti. Sosa yalnız kalıyordu.

 

İlk yarıda Trabzonspor’da Yusuf Sarı’nın etkili bir futbolu vardı. Göztepe sağ taraftan Gassama, sol taraftan da Berkantve Halil’le tehlikeli oldu. Göztepe takımında Mossoro, Castro çok çalışıp, önemli müdahalelerde bulundular. Trabzonspor takımı maalesef kapanan Göztepe karşısında ilk yarıda aradığı golü bulamadı. Sağ taraftan Gassama’nın getirdiği ortada Jerome’nin golü geldi. Bu golde sağ bek Pereira pozisyon hatası yaptı.

 

Kaleci Uğurcan’ın yapacak bir şeyi yoktu. Ve ilk yarı Göztepe’nin 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Ünal hoca ikinci yarıya Kamil Ahmet ve Avdijaj değişikliği ile başladı. Bu devrede Trabzonspor’un daha canlı oynamaya başladığını gördük. Ancak karşısında çok iyi kapanan, takım oyununu iyi oynayan bir Göztepe vardı. Sağ tarafta Yusuf Sarı’nın getirdiği topta Avdijaj kaleci Beto’yu geçemedi. Daha sonra Ünal hoca, Koray hamlesini yaptı.

 

Pereira’nın ortasında oyuna yeni giren Koray’ın kafa şutunu kaleci Beto kornere çeldi. Herkesin çok rahat geçeceğini düşündüğü maçta, maalesef 3 puanı rakibe vererek liderlik şansımızı teptik. Ünal hoca ‘Acaba bu 11’le başlamasamaydım’ diyedüşünüyordur elbet ama ‘Sakat ve cezalı oyuncularım fazla ben ne yapayım’ diye de cevap veriyordur muhtemelen.

 

Ama bence stoperde Hosseini-Hüseyin ikilisi bozulmamalıydı. Son olarak Kuzeyin Oğlu Sörloth bu maçta Sosa gibi çok yalnız kaldı, istediği topları alamadı. Gol gelmeyince de Trabzonspor sahadan mağlup mayrıldı. Takımda sadece Yusuf Sarı daha etkili göründü.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap