SON DAKİKA
SON DAKİKA


Draguş’u mutlaka alın
7.04.2024

Basından öğrendiğimiz kadarıyla Gaziantep’in santrforu Denis Draguş, Trabzonspor transfer komitesinin radarına girmiş, Standard Liege ile yapılan görüşme olumsuz geçmiş. Ancak kurmaylar ikinci bir teklif yapmışlar. Trabzonspor’un bu oyuncuyu mutlaka alması lazım.

Gaziantep takımında kaliteli oyuncu sayısı az. Trabzonspor gibi şampiyonluğa oynayan, hedefe oynayan takımda çok daha iyi performans sergileyeceğini düşünüyorum. 11 gol atmış, 2 de asist yapmış. 24 yaşında ve Romanya Milli takımında oynuyor. Yöneticiler bu oyuncuyu kaçırmamalı.

Daha önce Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas ile bu konuyu görüştüm, “Muhakkak alın” demiştim. Yaşı belli, kalitesi belli. Türkiye liginde kendisini ispatlamış. Yanına iyi bir santrfor alınırsa Trabzonspor’da çok daha iyi işler yapar.

Trabzonspor’un sağ bek sorunu vardı, onu Meunier ile çözdü. Son haftalarda performansıyla dikkat çeken sol bek Eren de potansiyeli yüksek oyuncu, zamanla daha iyi olacağı kanaatindeyim. Satılmasına da karşıyım. Uğurcan seneye ne olacak belli değil. Kendisini verirse bu takıma büyük katkı sağlar. Orta alana iki kaliteli isim alınırsa Trabzonspor seneye şampiyonluğa oynar.

Trabzonspor bu sezon her ne kadar Fenerbahçe ve Galatasaray’ın 30 puan gerisinde kalsa da en yakın rakibi Beşiktaş’ın 5 puan önünde üçüncü sırada yer alıyor. Türkiye Kupası’nda da iddialı olan Fırtına, eğer kupayı kazanırsa bu sezonu başarılı bir şekilde tamamlamış olur.

Bu arada taraftar desteklerine devam etsin, bu takımın onlara ihtiyacı var.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap