SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına 1 puan ile geçiştirdi
16.03.2020

 
Seyircisiz oynanan maç hiç kimse adına sevindirici olmadı. Kadrosu kaliteli oyuncularla donatılmış olan Başakşehir, zaten seyircisiz oynamaya alışıktı. Bu da Başakşehir için bir avantajdı. Başakşehir maça 4-5-1 taktiği ile çıktı. Defans ve orta sahasını yakın oynatan Başakşehir, Demba Ba ile gol aradı. Trabzonspor’un orta sahasında Sosa, Abdulkadir Ömür ve Abdulkadir Parmak önde Ekuban ve Shörloth’a hücumda destek oldular. İlk yarıda her iki takımın kalecileri Mert ve Uğurcan yaptıkları kurtarışlarla her iki takıma da gol şansı vermediler. Maçın 30’ncu dakikasında Trabzon’un köşe atışında Nwakaeme’ye+ yapılan harekette forması çekiliyordu fakat hakem bu hareketi es geçiyordu. Karşılıklı ataklarda gol gelmeyince ilk yarı 0-0 bitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan Trabzonspor, Ekuban’ın sol taraftan yaptığı ortaya Shörloth kötü bir kafa vuruşu yapıyor. Trabzonspor’un gol ümidi Shörloth, Ponck tarafından çok iyi marke edildi. Trabzonspor’un sağdan ve soldan yapmış olduğu duran toplar ve hücumlarda olsun üstünlük Başakşehir’in oyuncularındaydı.

Başakşehir’in orta sahasında İrfan Can, Aleksic ve Mahmut birbirine alışkın oyunculardı. Sol tarafta Trabzonspor ilginç bir gol yedi. Sol taraftan yapılan ortada Novak’ın duruş hatası vardı. Visca’yı boş bırakmıştı. Visca’nın yapmış olduğu asiste de Demba Ba, tek vuruşta Başakşehir’i öne geçirmiş oldu. Bu golde de Da Costa ve Campi uyumuştu. Hemen arkasından Sosa’nın yapmış olduğu Ekuban ile kafaya çıkan Skrtel, Ekuban topa çıkamayınca kontrpiyede kalınca Skrtel’in kafasına çarpan gol kendi kalesine girmiş oldu.

Abdulkadir Ömür sakatlanınca mecbur değişiklik ile Ndiaye oyuna alınmış oldu. Bu dakikalardan sonra her iki takımda skoru değiştirmek için yapılan ataklarda başarılı olmadılar. Ve şampiyonluk yarışında birbirlerine üstünlük sağlayamadılar. İstanbul’da ki maç 2-2 berabere, burada da 1-1 berabere kalarak eşitliği bozamadılar. Seyircisiz maç yine söylüyorum hiç kimseye zevk vermedi. Adeta çiçeksiz bahçeye benzettim.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap