SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına 4 Kuvvet
13.03.2022

Trabzonspor, küme düşme potasında ki Göztepe’yi Akyazı Stadı’nda ağırladı. İlk yarıda her iki takımda çok yüksek tempolu bir futbol ortaya koydu. Göztepe karşılaşmaya çok iyi başlamasına rağmen Trabzonspor’un yıldız oyuncuları Göztepe’ye birçok pozisyonda geçit vermedi. Mücadeleyi takip edenler harika ve heyecanlı bir ilk yarı izledi. Trabzonspor özellikle ilk yarıda son haftaların parlayan yıldızı Abdülkadir Ömür ve Nwakaeme Göztepe savunmasına çok zor anlat yaşattı. Sağ taraftan Peres ve Visca ikilisi de çok iyi uyum yakaladı. Özellikle Peres’in ortaları Göztepe kalesinde önemli pozisyonlar yarattı. Göztepe’ ise önde Halil, Di Santo ve N’Diaye ile önemli gol pozisyonlarına girmesine rağmen Uğurcan’ı geçemedi. Trabzonspor bugün özellikle duran toplarda Vitor Hugo’yu çok aradı. Göztepe yan toplarda bugün Trabzonspor’a karşı büyük üstünlük kurdu.

 Halil’in Denswil ile mücadelesinde hakem faulü vermeyince Göztepe 1-0 öne geçiyor. Hakemin burada VAR’a gitmemesi enteresan. 35 ve 40’ncı dakikalar arasında 4 gol izledi futbolseverler. Göztepe’nin golünün arkasından Cornelius’un pasında harika bir tek vuruş yapan Nwakaeme skoru eşitledi. Trabzonspor beraberlik golünün ardından Visca’nın pasında Ömür’ü golü ile öne geçiyor.  Bu golden sonra maçı bırakmayan Göztepe Soner’in golü ile skoru dengeye getiriyor ve devre arasına 2-2’lik skorla gidiliyor. İlk yarıda pek etkili olamayan Berat, Cornelius ve Trondsen oyundan alınıyor. Yerlerine Dorukhan, Djaniny ve Yusuf Erdoğan oyuna giriyor. Bu oyuncuların oyuna girmesi oyunu siyah ile beyaz kadar farklılaştırıyor.

Bilhassa Dorukhan’dan bahsetmek istiyorum. Trabzonspor’un bu sezon en iyi iki transferinden biri kesinlikle çok verimli bir transfer her maçta çok iyi performans ortaya koyuyor. Dünya kupası elemelerinde oynayacağımız Portekiz maçında mutlaka kadroda olacaktır diye düşünüyorum. Visca yine aynı şekilde çok özel bir oyuncu her maç mutlaka iyi performans gösteriyor. Bu oyuncuları transfer eden futbol aklını tebrik ediyorum. Nwakeme’nin harika pasında Djaniny kaleciyi geçerek Trabzonspor’un galibiyetini fitilini ateşliyor. Trabzonspor 4 golü bulduktan sonra oyunu rölantiye alıyor. İkinci yarıda karşılıklı birçok pozisyon oldu. Stadı dolduran 40 bin seyirci harika bir maç izledik. Göztepe çok iyi mücadele ettik ancak oyunu çirkinleştirmedi. Trabzonspor yıllardır beklediği şampiyonluğa adım adım koşuyor. Oyuncuları, teknik heyeti ve taraftarları tebrik ediyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap