SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına Antep'te esemedi
8.03.2020

Trabzonspor Gaziantep deplasmanına 3 puan parolasıyla çıktı. Kadro olarak daha güçlü bir konumda olan Trabzonspor, maalesef maçın başından sonuna kadar istediği futbolu ortaya koyamadı. Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Sörloth, Kana Bıyık tarafından iyi marke edildi. Sörloth da gününde değildi. Ndiaye, Sosa, Obi Mikel’den oluşan ortada sahada sadece Sosa ön plana çıktı. Ancak onun da çabaları galibiyete yetmedi. 22. dakikada Kamil Ahmet, sağ taraftan harika driplinglerle iki kişiyi geçerek yapmış olduğu güzel orta Ekuban’a asist oldu. Ekuban’ın güzel kafa golü Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. Bu golle Trabzonspor rahatlamış göründü ve devreyi de 1-0 önde kapattı. Gaziantep ikinci yarıda daha diri göründü. Attığımız golün aynısını bize attılar. Sağ taraftan Oğuz’un getirmiş olduğu topta yapılan ortada Campi ve Da Costa birbirini tutunca, Kayode topu filelere gönderdi. Buradan Trabzonspor’un hocasına seslenmek istiyorum.

 

Defansta oynayan oyuncuların kademe anlayışları çok zayıf. Bek ve defans oyuncuları rakibi önüne almayı bilmiyor mu? Devamlı arkaya adam kaçırıyorlar. Sörloth’u topla buluşturamayan bir Trabzonspor izledik. Uzatma anlarında Abdulkadir, rakibinden hızlı davranıp almış olduğu topu Bilal’e aktardı. Bu oyuncunun nefis ortasında Nwakaeme golü attı ancak bu gol VAR tarafından faul gerekçesiyle iptal edildi. Bence bunun iyi incelenmesi lazım. Futbol kurallarında taban gibi görünse de Abdulkadir, rakibinden hızlı davranıp topu alıyor. Faul bence ağır bir karardı. Bu pozisyon çok tartışılacak. Şampiyonluğa oynayan Trabzonspor’un burada iki puanı gitti. Taraftar Trabzonspor’un bu oyunundan memnun kalmadı. Kopuk futbol oynandı, pozisyon hataları verildi. Herhalde bu şampiyonluk stresinden kaynaklandı diye düşünüyorum. Bizim kalitemizde olmayan rakibimizi maalesef yenemedik ve şampiyonluk yolunda 2 puan kaybettik.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap