SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına artık şampiyon
1.05.2022

Trabzonspor, şampiyonluk yolunda 1 puana ihtiyacı olduğu maçta Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Muhteşem taraftar desteğini arkasına alan Trabzonspor, henüz maçın başında Abdülkadir Ömür’ün ince pasında Cornelius’un ayağından bulduğu golle adeta mücadeleye 1-0 önde başladı. Golden sonra iki takımda etkili ataklar geliştirdi. Özellikle Antalyaspor’un çok kaliteli yabancıları vardı. Önde etkili oyuncuları olan Antalyaspor ilk yarıda golü bulamadı. Bundan Uğurcan’ın etkili kurtarışları vardı.  İkinci devrede daha heyecanlı bir maç izledik.

Antalyaspor’da özellikle Ghacha’ın etkili oyunu Trabzonspor savunmasına zor anlar yaşattı. Trabzonspor savunmasın bir anlık hatasında topu önünde bulan Ndao skora dengeyi getirdi. Golden sonra baskısı artıran Antalyaspor Siopis’in büyük hatasında penaltı kazandı. Antalyaspor’da penaltıyı kullanan Fredy’in vuruşunda Uğurcan harika bir kurtarışa imza atarak Trabzonspor’u maçta tuttu. Trabzonspor’un en formda oyuncularından Dorukhan santradan aldığı topta Abdülkadir Ömür ile verkaça giriyor. Ömür’ün harika asistinde Dorukhan Trabzonspor’u 2-1 öne geçiyor.

Bu golden sonra atak üzerine atak yapan Antalyaspor beraberlik golünü buluyor ve kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele beraberlikle sonuçlanıyor. En son Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz döneminde şampiyon olan Trabzonspor’a yıllar sonra şampiyonluk sevinci yaşatan Hocasından, oyuncusuna, Teknik heyetinden, yönetimine herkesi kutluyorum. Bu şampiyonluk Trabzonspor’un anasının ak sütü gibi helaldir.

 

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap