SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına cepten yiyor
16.04.2022

Trabzonspor, artık şampiyonluğun sonuna gelirken bugün %100 kazanacağı Karagümrük maçına çıktı. Maçlar azaldıkça görüyoruz ki bazı oyuncular şampiyonluk baskısını kaldıramıyor. Trabzonspor ligde oynadığı son 6 maçta 3 puan sevinci yaşayamadı. Maça gelince Trabzonspor mücadeleye çok büyük talihsizlik ile başladı. Sakatlanan Hüseyin Türkmen’in yerine oyuna Yusuf Erdoğan girdi. Bu değişikliğin ardından Denswil stopere, Yusuf Erdoğan ise sol beke geçti. Karagümrük bugün istekli ve arzulu bir oyun ortaya koydu.

Trabzonspor adına maçın ilk pozisyonu Cornelius’un pasında Hamsik’in muazzam vuruşunda Viviano güzel bir kurtarışa imza attı. Trabzonspor ilk yarı pozisyon üretme noktasında çok yetersiz kaldı. İlk yarının son saniyelerinde Yusuf Erdoğan, Levent Mercan’a yaptığı faulde topun başına geçen Biglia harika bir frikikle takımı soyunma odasına 1-0 önde götürüyor. Trabzonspor’un ilk yarıdaki kötü performansında Bakasetas’ın etkisiz oluşu çok dikkat çekti. İkinci devreye Abdülkadir Ömür ve Nwakaeme değişikliği başlayan Trabzonspor, oyunun hakimiyeti eline aldı.

Nwakaeme soldan gelişmiştir olduğu atakta Perez zoru başarıp golü kaçırıyor. Peres ve Dorukhan’ın ortalarında yine sonuç alınmıyor. Hamsik harika pasında Visca, Denswil’e indiriyor Denswil’in şutunu tamamlayan Hugo skorda dengeyi getiriyor. Golden sonra atak üzerine atak yapan Trabzonspor rakibi kendi 18 çizgine resmen hapsetti. Trabzonspor, çok hücum etmesine rağmen kalesinde tehlikeler gördü. Bordo-Mavililer cepten yemeye devam ediyor. Sonuçta fırtına ikinci yarıda iyi oynadığı maçta 2 puan kaybetti. Direkten dönen maçın sonucu tayin etti.  Trabzonspor, son 5 maçta 4 puan alırsa şampiyonluğunu resmen ilan edecek.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap