SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına’da hüsran seyirci yok gol yok
13.04.2024

Trabzonspor, Fenerbahçe maçından dolayı aldığı 4 maç seyircisiz oynama cezasının ilkini Sivasspor maçında çekti. Sonucu merak edilen karşılaşmada Sivasspor’u konuk eden Fırtına, istediğini elde edemedi. Seyirci yok, gol yok, puan yok… Üçüncülük için muhakkak 3 puana ihtiyacı olan Trabzonspor, Sivasspor maçına baskılı başladı. Oyunu üçüncü bölgeye yıkıp burada sayısız pozisyona girmesine rağmen gol çıkaramayan bir Trabzonspor izledik. İlk yarıda 12 kez ceza sahasına giren Trabzonspor’da en çok topla buluşan isim Meunier oldu. Belçikalı sağ bek hücuma çok destek oldu ancak yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Son haftaların formda oyuncusu Trezeguet ise bu kez etkisiz kaldı. O da gol atacak çok pozisyona girse de bunu başaramadı.

Buradan sayın Abdullah Avcı’ya şunu sormak istiyorum. Enis Destan santrafor değil mi? Neden onunla değil de daha çok kanatta görev alan Pepe forvet olarak sahaya çıktı? Tamam Pepe kötü oynamadı ama sahada kimin forvet oynadığını anlayamadık. Gençlere şans vermek lazım. Pepe az daha dikkatli olsaydı değil bir, iki gol bile atabilirdi.

Sivassspor kalecisi Nikolic günündeydi, çok da iyi maç çıkardı. Alınan 3 puanda başrol oynadı. Menig, Koita ve Manaj, Sivasspor adına etkili olan diğer isimlerdi. Nitekim bunların paslaşmaları sonrasında Sivasspor gol attı. Sivasspor, Trabzon’da çok baskı yemesine rağmen oynamış olduğu futbolla hanesine 3 puan yazdırdı. Trabzonspor’da bir türlü dikiş tutturamayan Koita, 16 gol atan Manaj ve günün yıldızlarından Menig, Trabzonspor defansına zor anlar yaşattı.

Trabzonspor kesinlikle hücuma ve orta alana takviye yapmalı. Forvette Draguş ve onun yanına iyi bir golcü şart. Orta alanda da Hamsik gibi Sosa gibi kaptanlık yapacak bir isme ihtiyaç var. Sonuç olarak sürpriz bir kayıp yaşandı. Bu sonuç Beşiktaş’a yaradı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap