SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına’dan altın 3 puan
24.10.2021

Trabzonspor, Göztepe maçında yıldız oyuncuları Bakasetas ve Nwakeme’den yoksun mücadele etti. İlk defa sağ tarafta Dorukhan ve Yusuf Sarı, sol tarafta ise Denswil ve Gervinho oynadı. Bu 4 oyuncu ilk defa bir anda oynadığı için Trabzonspor’un ilk yarıda kötü bir futbol oynamasına neden oldu. Orta sahada Hamsik ve Berat, ön taraftaki Djaniny’e top taşımakta zorluk çekti. Doğru dürüst pas yapamadılar. Değil kaleye şut, korner bile kullanamayan bir Trabzonspor izledik. Bir tek 15. dakikada Yusuf’un attığı şut vardı, o da auta gitti. Trabzonspor, sezonun en kötü ilk yarısını oynadı. Taraftarının müthiş desteğiyle Trabzonspor kalesine saldıran Göztepe, atak üstüne atak geliştirdiği ancak son vuruşlardaki beceriksizliği ve Uğurcan’ın da hatasız oynamasıyla gol atmayı başaramadı. Bu arada maçın başında Göztepe’nin müthiş bir baskısı ve sert oyunu vardı. Ölüm kalım maçına çıkmış gibi çok hırslıydılar. Sakatlıklar yaşandı, mecburi değişiklikler oldu. Yusuf Sarı bu sertlikten nasibini aldı ve ikinci yarıya devam edemedi.

Trabzonspor, Siopis’in oyuna girmesiyle oyunda dengeyi kurdu. Biraz daha iyi top oynamaya başladı. Siopis’in takıma güç kattığını söylersek doğru olur. Rakip alana oyunu yıkan Trabzonspor, 56’da Abdulkadir Ömür’ün güzel driplinglerle getirdiği top gol oldu. Ömür’ün güzel asistini iyi değerlendiren Gervinho, sol ayağıyla yaptığı vuruşla rakip ağları havalandırdı. Bu golle morallenen bordo mavili takım bir türlü ikinci golü bulamadı. Trabzonspor’da Serkan Asan ve Cornelius oyuna girerken, Göztepe’de ise Yalçın-Soner, Lourency-Tijanic değişiklikleri oldu. Her iki takım adına ikinci yarıda daha iyi futbol izledik. Kaleci Uğurcan hatasız oynayınca Trabzonspor attığı golün üstüne yattı. Son dakikada baskı yemesine rağmen gol yemeden çok önemli bir deplasmandan galibiyetle dönerek Fenerbahçe galibiyetini taçlanmış oldu. Bu galibiyetle liderliğimiz devam etti. İnşallah sezon sonunda da burada oluruz. Sevindirici olan; kötü oynayıp 3 puan almaktı. Bu da oyunculara ders olsun. Ama şu bir gerçek ki Bakasetas’ı Nwakaeme’yi çok aradık.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap