SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına durdurulamıyor
5.12.2021

Trabzonspor, ligin iyi takımlarından Adana Demirspor karşısında akıllı futbol oynayarak şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Konuk ekip maçın başında önde 4-5 oyuncu hücum pres yaparak Trabzonspor kalesine yüklendi. Sağda Yunus, Solda Akintola ve önde Balotelli ile bulduğu pozisyonlar Uğurcan harika kurtarışları ile gemisini kurtaran kaptan oldu. Trabzonspor özellikle maçın başında performans olarak ekonomik bir başlangıca imza atmasına rağmen 20’nci dakikan sonra oyuna ağırlığını koydu.

Trabzonspor’un kanatları özellikle bu maçta üst düzey performans ortaya koydu sağ tarafta Dorukhan ve Abdülkadir Ömür, Sol kanatta ise Denswil ve Nwakaeme performansıyla ve uyumları ile galibiyette önemli rol oynadı. Nwakaeme 1 gol 1 asistlik performansı ile 10 üzerinden 10 aldı.Trabzonspor’un orta saha dinamosu bitmek tükenmeyen bilmeyen enerjisi ile Siopis her zamanki gibi ortaya koyduğu performansla görevini bugün eksiksiz yerine getirdi. Maçın ilk devresinde Samet ve Cornelius’un çarpışması sonucu üzülerek öğrendik ki Cornelius’un kafasına dikiş atılmış her iki oyuncuya da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım Cornelius en kısa zamanda tekrar sahalara geri döner.

İlk yarıda tam anlamıyla oyuna hükmedemeyen Trabzonspor, ikinci yarı Maestro Hamsik’in dümene geçmesiyle adeta bambaşka bir seviyeye yükseldi. Hamsik hem kendi oynuyor hem de arkadaşlarını oynatıyor. Cornelius’un yerine ısınmadan oyuna giren Koita çalışkanlığı ile takdiri hak ediyor. Çok mücadele etti pres yaptı müthiş bir çalışkanlık örneği gösterdi. Çıkarken taraftarların kendisi alkışlaması çok güzel bir davranıştı. Abdullah Avcı, oyunu çok güzel okuyarak yaptığı hamleler ile adeta maçın yıldızı oldu. Trabzonspor, seyirci desteği ile çok önemli bir engeli gol yemeden geçmesi çok önemliydi. Trabzonspor’un seyircisini, hocasını, yönetimi ve oyuncularını kutluyorum. Muhteşem bir oyunla muhteşem galibiyet. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap