SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına harika 3 puan
6.02.2022

15 günlük milli aranın ardından lider 40 Bin seyircisinin önünde ligin son dönemki en formda takımlarında biri olan Kasımpaşa ile karşılaştı. Ligde oynadığı son 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alan İstanbul ekibi, karşısında takım mihenk taşları olan Hamsik’in kadroda olmaması ve Bakasetas’ın ise yedek başlamasın Abdullah Avcı’yı yeni arayışlara itti. Abdullah Avcı, bu iki yıldızın eksikliğinde orta saha kurgusunu Abdülkadir Ömür, Siopis ve Dorukhan’dan oluşturdu. Bu üçlü o kadar çok koştu o kadar çok mücadele etti ki sahada basmadık yer bırakmadı desen abartmış olmayız diye düşünüyorum. Abdullah Avcı, rakibini hafta içerisinde çok iyi analiz etmiş.

Oyuna hızlı başlayan Kasımpaşa’nın hücum oynayacağı bilen Abdullah Avcı kontra ataklar ile Kasımpaşa kalesinde önemli pozisyon buldu. Dorukhan’un harika pasında Visca’nın kusursuz gol vuruşu ile öne Trabzonspor’u öne geçirdi. Yine arkasından Ömür’ün harika pasında Cornelius karşı karşıya golü atamayınca devreye 1-0’lık skorla gitti. Bu arada Trabzonspor’un yıldız oyuncuların Nwakaeme çok etkisiz bir görüntü sergiledi. Çok mücadeleci bir oyun izledik ilk yarıda. İkinci yarıda Kasımpaşa’da oyuna giren Fall’ı oyuna hareketlilik getirdi. Bu oyunun oyuna girmesiyle Kasımpaşa sağ taraftan çok etkili ataklar geliştirdi. Trabzonspor, 1-0’ın üstüne yattı dersek yanılmayız. Abdullah Avcı, 70’nci dakikada sonra yorulan iki oyuncusu Abdülkadir Ömür- Dorukhan’ın yerine Berat ve Serkan oyuna dahil oldu. İkinci yarıda Trabzonspor ikinci golü atmak için çok mücadele etti. Tribünlerde 40 bin seyirci çok güzel bir ambiyans yarattı. Sahanın en iyilerinden Perez gördüğü gereksiz kart yakışmadı. Sonuçta Trabzonspor zor olsa kazanarak rakiplerine gözdağı verdi. Trabzonspor emin adımlar şampiyonluk yolunda bir engeli daha geride bıraktı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap