SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına hem hakemi hem Fener’i yendi
2.02.2020

Trabzonspor, son haftaların formda takımı Fenerbahçe ile oynadı. Maçın başında hücuma çıkarken kaptırdığı top ile kendi kalesinde golü görünce adeta bir şok yaşadı. Obi Mikel’in kaptırdığı topta Rodriguez ’in pası ile Kruse, Fenerbahçe’yi öne geçirdi. Bu şok gol Trabzonspor’u ilk 25 dakika çok zor bir pozisyona soktu. Ndiaye’nin hazırlayıp getirdiği topu Ekuban’a vermesi, Ekuban’ın pasında stoper ve liberonun arkasında harika sarkan Shorloth, sağ ayağı ile harika alıyor ve sol ayağı ile nefis bir vuruş ile Trabzonspor’un ilk golünü atıyor. Harika bir gol atıyor Kuzeyin Çocuğu. Bu gol ile moralleniyordu Trabzonspor ve atakları artıyordu. Arkasında Fenerbahçe’nin ataklarında top Uğurcan’da kalıyordu. Ve Trabzonspor’un sürpriz golcüsü Novak, adeta Süper Lig’e ismi verilen Cemil Usta’yı yad ediyor. Ve resmen ‘Rahat uyu Kaptan, yerin emin ellerde’ der gibi bir mesaj veriyordu. İlk yarıda yine Fenerbahçe’nin şutlarında Uğurcan’ın nefis kurtarışları vardı.

İkinci yarıda Yusuf Sarı’nın yerine Hüseyin Hoca yeni transfer Guilherme’yi aldı. Guilherme oyuna girdikten sonra Trabzonspor daha iyi oynamaya başladı. Fenerbahçe’de Ersun Hoca ikinci yarıda oyuna Emre ve Deniz’i aldı. Bu iki oyuncuda Fenerbahçe’ye skor adına Fenerbahçe’ye faydalı olamadılar. Ve Trabzonspor’da yıldız oyuncu Sturridge’i oyuna aldı. Harika bir hamle yapmış oldu. Sturridge az oynamasına rağmen top ile buluşan adamdı, takıma katkı sağladı. Son haftaların formda takımı Fenerbahçe, Trabzonspor’dan mağlubiyet ile ayrılmaya razı oldu. Bugün Trabzonspor’da harika oynayan tüm oyuncular iyi mücadele ettiler, iyi defans yaptılar, adeta Fenerbahçe forması giyen hakemi de yendiler, bu hakem Ndiaye, Shorloth ve Sosa’ya kart göstererek bu oyuncuları yıldırmak istese de Trabzonspor’un 3 puanı almasının önüne geçemedi. Türkiye’nin en iyi kalecisi Uğurcan, Fenerbahçe’ye ikinci gol şansını vermedi ve Trabzonspor, rakibi Fenerbahçe’yi saf dışı bırakarak 2-1 kazandı. Şampiyonlukta ki rakibi Fenerbahçe’nin morali bozuldu. Trabzonspor’da ilk golü atan Shorloth ve kalesinde devleşen Uğurcan bence maçın yıldızıydı. Trabzonspor, ezeli rakibi Fenerbahçe’yi ve art niyetli hakemi yenerek 3 puanı hanesine ekledi. Trabzonspor yöneticileri son dakika yapılan Guilherme transferi ile çok iyi bir iş başardı.  Artık Trabzonspor şampiyonlukta bende varım dedi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap