SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına, horozu deviremedi
17.12.2019

Trabzonspor, üç büyüklerin mağlup olduğu haftada Denizlispor maçına muhakkak 3 puan düşüncesi ile çıktı. Hücumda sağ tarafta Yusuf Ortada Shorloth Sağ tarafta Nwakaeme bunların arakasında da Sturridge ile çıktı. Denizlispor 4 tanıdık eski Trabzonspor forması giyen Zeki, Mustafa Yumlu, Rodallega ve Olcay vardı. İlk 20 dakika her iki takımda temkinli başladı ve Trabzonspor, Yusuf Sarı’dan Sturridge giden pasta sağ taraftan Sturridge’in kestiği top Nwakaeme asist oldu ve Trabzonspor 1-0 öne geçti. Bu golden sonra, rakip takım Trabzonspor kalesine biraz daha yaklaştı, sağ taraftan atılan yan toplarda Uğurcan gayet başarılıydı. Gole müsaade etmedi Uğurcan, yine Sturridge’in golde VAR’A gidildi ve Sturridge’in golü ofsayt sayıldı.

İlk yarıda Trabzonspor 1-0 öne geçti. İkinci yarıda ise Denizlispor önde daha etkili oynamaya başladı. Mehmet Özdilek, 2’nci yarının başında Olcay’ı çıkartıp Oscar’ı oyuna aldı ve Trabzonspor’un kalesinde daha çok görünmeye başlayan bir Denizlispor izledik. Trabzonspor’un orta sahasında ki Sosa ve Mikel oyundan düştü. Bu dakikaya kadar ekonomik oynayan Denizlispor, Trabzonspor kalesini rahatsız etmeye başladı. Sağ taraftan atılan topta Hüseyin’in ofsayt diye bırakması ve Pereira’nın hatasında Rodallega ’nın kafa vuruşu ile beraberlik golünü yedik. Trabzonspor arkasından iki değişiklik yaptı.

Ünal Hoca Yusuf Sarı ve Sturridge’in oyundan alıyor yerine Parmak ve Ekuban giriyor ve beraberlik golünden sonra Trabzonspor’un morali bozuluyordu ve Denizlispor’u hücumları giderek artıyordu. Denizlispor’un ileri üçlüsü Trabzonspor oyundan düşünce, kalesine etki göstermeye başladılar. Denizlispor takımının Trabzonspor’un on sekizinin içinde yapılan paslaşmalarda Rodallega ‘nın vuruşu üstünlüğü Denizli’ye dedirdi. Denizlispor takımında Rodallega, Aissati ve Barrow çok iyi oynadı. Oyuna giren Ekuban Nwakaeme’nin gelen pası kaleciye isabetli atınca beraberlik golünden oldu. Trabzonspor, 3 puan kaybedince 4 büyükler puan kaybetmiş oluyor ve şampiyonluk yolunda çok büyük bir kayıp vermiş olduk. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap