SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına İstanbul’da Esti
16.05.2022

Trabzonspor dün akşam Trabzon’da gerçekleştirilen kutlamalar anasının ak sütü gibi helal şampiyonluğunu doyasıya kutladı. Trabzonspor müthiş seyirci desteği ile Altay’a karşı Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda 2-1 galip geldi. Herkes daha az forma giyen oyuncuların 11’de sahaya çıkacağını beklerken Abdullah Avcı as kadrosunu sahaya sürdü. Karşılaşmaya hızlı başlayan Trabzonspor Serkan Asan’ın harika ortasında İbrahim’in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti.  Golün ardından Serkan’a sakatlanarak yerini Dorukhan’a bıraktı. Kendisine geçmiş olsun diyorum. Golden sonra oyunu rölantiye alan Fırtına zaman zaman Visca ve Bakasetas ile bulduğu pozisyonlarda golü atamayınca soyunma odasına 1-0’lık skorla gidildi.

İkinci devrede Djaniny, Hüseyin, Berat’ın oyuna girmesinin ardından Trabzonspor’un oyun temposu daha da artı. Altay’ın attığı golde İsmail’e Tolga tarafından yapılan faul es geçildi. Pozisyonun devamında Rodriguez harika bir golle skoru eşitledi. Visca’ya yapılan penaltıda topun başında geçen Nwakaeme topu kaleciye nişanladı. Var’dan gelen uyarsı sonrası tekrar edilen Nwakaeme bu kez topu ağlara gönderdi ve skoru tayin etti. 2-1. Gönül isterdi ki bugün Abdullah Avcı genç oyunculara şans versin ancak rakibe saygıdan as kadroyu tercih etmiş. Trabzonspor müthiş taraftar desteği ile güzel bir galibiyet oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap