SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına’nın pastırma keyfi
3.10.2021

Trabzonspor, Kayserispor deplasmanına Hugo, Djaniny ve Berat’ın yerine Ahmetcan, Siopis ve Gervinho üçlüsü ile başladı.Özellikle maçın başında önde oynayan bir Trabzonspor izledik. İlk yarı gol üretemese de Cornelius, harika bir oyun ortaya koydu. Rakip savunmayı adete yıprattı. Son haftaların formda takımı Kayserispor ise ön alanda Fernades, Emrah Başssan ve Thiam etkili oyununu Siopis’in çalışkanlığı Edgar ve Ahmet Can’ın etkili performansı rakibin hücum gücünü sekteye uğrattı.

Bakasetas, uzaktan harika vuruşuyla Trabzonspor’u öne geçirdi. Arkasında Onur’un sağdan getirdiği atakta Emrah’ın kusursuz vuruşla skorda dengeyi sağladı. Uğurcan’ın bu golde yapacağı bir şey yoktu. Top çok ters yere gitti. Trabzonspor ilk yarıda birçok pozisyon bulmasına rağmen bunu skora yansıtamayınca devreye 1-1’lik eşitlikle girdi.  Trabzonspor, ikinci yarıya da istekli başladı. Orta alanda çok iyi pas istasyonları kurarak hızlı ve dikine hücum eden Trabzonspor girmiş olduğu pozisyonlarda kaleci Lung’u geçemedi. İkinci yarıda oyuna giren Abdülkadir, Yusuf ve Berat oyunun hızını artırdı. Özellikle Abdülkadir Ömür, Djaniny ve Nwakaeme’yi %100 gollük pozisyonlara soktu fakat kaleci Lung pozisyonlar Bordo-Mavili, oyunculara izin vermedi. Yıllarca Avrupa’nın üst düzey takımlarında oynamış Avrupa Şampiyonası’nda boy göstermiş Hamsik’in orta sahadan attığı gole sevinmesi ayıp. Buna takım halinde sevinilmesi tam bir skandaldır.  Bu oyuncuların futbol kuralları bilmemesi ayıp. Hava atışında top iki kişi değmezse gol geçerli olmaz.

Orada hakem atışı vardır top rakibe verilir. Özellikle son 10 dakika Kayserispor’un sağdan soldan geliştirdiği ataklarda Gavranoviç kaleciyle karşı karşıya topu dışarı atması Trabzonspor’a nefes aldırdı. Fırtına çok rahat kazanacağı maçta taraftarına yine heyecan yaşatarak 3 puanı hanesine yazdırmasını bildi. Alınan altın değerinde 3 puan Fenerbahçe maçı öncesi moralleri yükselti. Son sözde Kayserispor taraftarına Bakasetas’a yapılan hareket büyük ayıp. Kayserispor taraftarı kendisi iki senedir ligde bırakan Trabzonspor’a saygısızlık yapmamalıydı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap