SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına şampiyonluğa yürüyor
17.02.2020

TRABZONSPOR, rakiplerinin puan kaybettiği haftada Sivasspor ile çok önemli bir maça çıktı. Teknik direktör Hüseyin Çimşir de rakibini çok iyi analiz etmiş. Özellikle golcü oyuncuları Yatabare ve Fernando’yı Da Costa ile Campi ile marke ettiler. 9 puanlık karşılaşmayı kazanan Trabzonspor şampiyonluk yürüyüşüne de resmen başlamış oldu.

Yapılan oyuncu değişiklikleri de yerinde oldu. Nwakaeme’nin zorunlu olarak çıkmasıyla Abdülkadir Parmak’ın oyuna girmesi doğru oldu. Yine Guilherme-Doğan ve Sosa-Hüseyin değişiklikleri de zamanında ve doğru değişiklikler olarak göze çarptı.

Trabzonspor maçta takım halinde iyi bir performans ortaya koydu. Özellikle Campi, Da Costa, Pereira ve Sörloth ile harika kurtarışa imza atan Uğurcan maçın yıldızı oldular. Sörloth’a ayrı bir parantez açmak lazım. Pereira’nın 3 ortasında top farklı oyunculara gitti ama gol olmadı. Sörloth’a gelen toplar golle sonuçlandı. İlk golde harika bir plase vuruşla topu ağlara yolladı. İkinci golde ise bilardo yeteneğini kullanarak topu rakibe kendi ağlarına attırdı.

Bordo-Mavililerin devre arasında yaptığı nokta transferlerin takıma güç kattığını görüyoruz. Özellikle Ndiaye, Guilherme ve Da Costa şampiyonluk kadrosuna dahil edilebilecek isimlerdi. Ekuban ve Abdülkadir Ömür’ün de dönmesi ile bu takımın şampiyonluğu yakalayacağına inanıyorum.

Son olarak bir söz de taraftarımıza söylemek istiyorum. Dün Akyazı Stadyumu’nu doldurup takımlarına destek oldular. Yıllardır şampiyonluğa hasretler. İnşallah Cemil Usta Sezonu’nda taraftarımızın da desteği ile Trabzonspor şampiyon olacaktır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap