SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına’ya nazar değdi
12.12.2021

Trabzonspor, namağlup olarak gittiği Antalya deplasmanında maalesef ilk mağlubiyeti aldı. Buna nazar deyip geçmeyelim. Trabzonspor bundan önce oynadığı birçok mücadele rakiplerine çok pozisyon veriyordu. Bireysel oyuncuların performansı ile bu sezon birçok maçı zorlanmadan kazandı. İyi oynamadan kazanmak büyük takım reaksiyonudur ancak Trabzonspor’un bu sezon kazandığı maçların bazılarında rakip takım daha iyi oynarken sonuca giden Trabzonspor olmuştur.

Maalesef Bordo-Mavililer bugün kötü futbol oynadı ancak bireysel performanslar ortaya çıkmayınca sonuç Antalyaspor lehine oldu. Antalyaspor hafta için Trabzonspor’un çok iyi analiz etmiş. Kanatları maç boyunca etkili kullanan Akdeniz ekibi, çok etkili hücumlar geliştirdi. Abdullah Avcı ve kurmayları bu iki kanada maç boyunca bir türlü gerekli önlemleri alamadı. Trabzonspor’un mağlup olmasını ana sebeplerinde biri sahaya sürülen orta saha kurgusuydu. Bakasetas, Hamsik ve Berat üçlüsü çok yumuşak kalınca Antalyaspor maçın tamamında oyunun hakimiydi. Bugün setten dönen topların hepsini Antalyaspor topladı. Trabzonspor, çok gereksiz yan paslar yaptı. Geriden kurulan oyun bir türlü olgun atakla bitmedi. Uğurcan bugün konsantrasyon eksikliği dikkat çekti. Djaniny ve Nwakaeme ile maçın başında bulunan pozisyonlar golle sonuçlanmış olsa bugün daha farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. Trabzonspor’a karşı bilenmiş bir Antalyaspor seyrettik. Antalyaspor ligin dibinde biz ise en üsteydik.

Gönül isterdir ki Trabzonspor’un kazansaydı. Biz Trabzonsporluyuz biz gerçekleri yazacağız biz Televizyon kanalları gibi yalaka yazarlardan değiliz biz Trabzonspor’un sahipleriyiz. Bu maç bizlere ders oldu. Bu maçta kaybedilen 3 puan bir yandan iyi oldu. Önümüzde çok maç Biz Trabzonspor olarak bu sene bu oyuncu kadrosundan daha iyi futbol bekliyoruz. Trabzonspor’un şampiyon gibisi oynaması lazım. Bu kadar pozisyon vermesi çok yanlış Trabzonspor hocası sevgili Avcı ve oyuncuların alınan mağlubiyetten ders çıkarmalılar. Biz Trabzonspor’un şampiyonluğunun yaşayan oyuncularız. İnşallah bu sezonda hep birlikte bu şampiyonluk sevincini yaşarız.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap